2019-12-06 03:13

Plângere penală împotriva primarului Sectorului 2, Neculai Onţanu

 |  14:31
Plângere penală împotriva primarului Sectorului 2, Neculai Onţanu

Deputatul PNL Dan Cristian Popescu a depus marți o plângere împotriva primarului Sectorului 2, Neculai Onțanu, și a directorului executiv al Direcției Generale pentru Administrația Patrimoniului Imobiliar sector 2, Mihail Geangu. Liberalul îi acuză pe cei doi de "neîndeplinirea obligațiilor de serviciu și punerea în pericol a copiilor și profesorilor care își desfășoară activitatea în școlile fără condiții de siguranță".

"Aștept o reacție rapidă din partea Primăriei sectorului 2, precum și din partea organelor abilitate să investigheze această situație deosebit de gravă! (...) Se vorbește de foarte mult timp în societatea noastră despre lipsa legilor sau calitatea lor îndoielnică. S-a demonstrat săptămâna aceasta că ele există și că, dacă ar fi aplicate corespunzător, s-ar putea salva vieți în cazul unor accidente. La fel cum am procedat și în alte situații, și acum folosesc toate pârghiile de care dispun, ca deputat, pentru ca administrația incompetentă, coruptă și abuzivă a sectorului 2 să fie obligată să își îndeplinească atribuțiile corect și să răspundă pentru greșelile comise. În acest moment, o parte din unitățile școlare din sector funcționează în afara legii", a precizat Dan Cristian Popescu, într-un comunicat de presă.

Deputatul PNL a mai spus că a cerut primarului sectorului 2 închiderea temporară a tuturor unităților de învățământ care funcționează fără aviz de prevenire și stingere a incendiilor (PSI), până la remedierea situației.

De asemenea, liberalul a solicitat și demiterea directorului de la Administrarea Patrimoniului Imobiliar sector 2.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray