2019-09-23 01:46

Planul lui Dragnea pentru creşterea NATALITĂŢII: România are nevoie de copii, de mame şi taţi

 |  14:32
Planul lui Dragnea pentru creşterea NATALITĂŢII: România are nevoie de copii, de mame şi taţi

Preşedintele PSD Liviu Dragnea spune că va fi lansat un program de încurajare a natalităţii, care să dea curaj viitorilor părinţi, considerând că România are foarte mare nevoie de copii. Dragnea a adăugat că este obligaţia statului să ofere „condiţii generoase de stimulare a natalităţii”.

„Dacă privim spre viitoarele generaţii, este vital ca statul român să încurajeze natalitatea într-o formă concretă şi programatică. Demografia are nevoie de politici clare, dedicate, mai mult ca niciodată România are nevoie de copii, are nevoie de mame şi de taţi, iar pentru asta statul român trebuie să ofere condiţii generoase de stimulare a natalităţii", a spus Liviu Dragnea sâmbătă, în discursul său de la Congresul PSD, citat de news.ro.

Dragnea a afirmat că problema creşterii populaţiei este abordată prin măsuri concrete de către toate statele dezvoltate şi civilizate, astfel că şi România va lansa un program care „să dea curaj şi garanţie viitorilor părinţi".

„Creşterea populaţiei este o problemă pe care toate statele dezvoltate, toate statele civilizate o abordează prin măsuri concrete, prin politici sociale şi economice. Vom lansa un program de încurajare a natalităţii, care să dea curaj şi garanţie viitorilor părinţi. Să nu uităm că România este ţara copiilor noştri şi trebuie să facem tot ce este nevoie", a mai spus Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-10Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mar 2018

program de crestere a natalitatii....fiecare PSD-ist sa-si aduca rudele din BANGLLADESH si CIORDI-STAN adica matracuci inapoiate care sa toarne puradei viitorii CIORDITORI PROXENETI si CUTITARI TRAFICANTI DE COCAINA......si ajungem imediat in EPOCA DE PIATRA...curvistine-tiganci vopsite cu posete de 700.000de euro prin COSTA RICA si proxenetii-cutitari prin MADAGASCAR................URAAAAA URAAAAA URAAAA votati pSD-CIORDILES-HAULES-BAULES-MAFIA
HADRIAN
11 Mar 2018

Planul pentru cresterea natalitatii in tara noastra nu este o vorba goala din partea lui Guru. Acum a avut curajul, pentru prima oara, s-o prezinte zombilor PSD, in cadrul Congresului creierelor spalate, pe domnisoara Irina Alexandra Tanase, viitoarea sotie. Cum doamna Bombonica nu mai putea face fata nevoilor imperioase ale lui Guru de a contribui substantial si cu forta la cresterea natalitatii in Romania, viitoarea sotie ramane o garantie ca pe viitor natia romana va cunoaste noi si importante progenituri marca Guru, desigur, atat cat il mai tin pe acesta curelele. Cu certitudine goebelssiana, ca una dintre aceste proiectii ale lui Guru pe viitorul de 100 de ani ai domniei PSD pe firmamentul Romaniei, va prelua firele politicii innodate de raposatul sau tata (si geambasii mor, nu-i asa?) si aidoma lui Kim Yong-Un se va ratoi din toti bojocii la marile puteri ale civilizatiei omenirii, iar mumia ui Guru va zambi, cu gura inclestata, din mausoleu. Sa fim atenti deci, sa nu luam in ras cuvintele sfinte pentru romani ale micului Guru la Congresul PSD, supranumit Congresul lui Dragnea Reales. Ca acum, in noua sa postura, de stapan pe toti si pe toate, cu zombii la ciosvarte, Guru de buzunar ne-a promis pedepse grele daca il denigram. Sa luam aminte! Puah!
JVEIK SAU KINDER ASTA-I INTREB
11 Mar 2018

Pentru fiecare SRIst demobilizat de la munca de instrainare a avutului public , statul va putea sa majoreze alocatiile a patru sute de copii romani cu 100 lei . In timp ce demobilizatii cumpăra case prin străinătate , copii au nevoie de lapte de pita ce se produc la noi , si de aici caruselul cresterii economice .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray