2019-11-20 20:10

Planurile lui Băsescu pentru alegeri

 |  21:25
Planurile lui Băsescu pentru alegeri

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, a anunțat, miercuri, la Bocşa, că obiectivul acestei formaţiuni, pentru alegerile locale din iunie, este obţinerea a 10-12% din voturile electoratului.

'Nu vrem să ne fixăm obiective care să pară arogante sau nerealiste, la stadiul acesta. Ne-am propus ca obiectiv, pe vot politic, deci votul la consilii, să obţinem un 10-12% la nivel naţional, pentru că vom avea judeţe în care vom avea rezultate slabe, cum e Covasna, Harghita, Mureş, nu cred că vom sta foarte bine nici în Satu Mare, unde e o componentă consistentă care merge direct cu UDMR. Deci, ne propunem 10-12% la alegerile locale, ca medie naţională, pe vot politic, ceea ce ne-ar crea platforma să obţinem un 15-20% la alegerile legislative din toamnă. Şi cu această ocazie, să creăm şi acel nou partid, care să conteze", a afirmat Băsescu, scrie Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-09Parerea ta...

NANU
10 Mar 2016

Du- te ba si te plimba sau fa pipi.Deja esti penibil si imi faci greata.Basescule chiar crezi ca suntem tampiti toti sa te mai preferam undeva in tara asta ? Cina sa vrea un paranoia la conducere ? Stai neica acasa si invat- o pe fi- ta limba romana ca e vai de limba noastra in gura voastra.Hai ca te pup si noapte buna.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray