2020-08-09 19:58

PLEȘOIANU, după ce a votat la Congresul PSD: „DĂNCILĂ este favorizată...”

 |  17:14
PLEȘOIANU, după ce a votat la Congresul PSD: „DĂNCILĂ este favorizată...”

Liviu Pleşoianu, candidat la funcţia de preşedinte al PSD, a declarat, sâmbătă, după ce a votat la Congres, că Viorica Dăncilă este favorizată în această cursă de faptul că nu este un vot în două tururi, precum şi de programarea Congresului între adoptarea Codului administrativ şi rectificarea bugetară, informează Agerpres.

„Am votat pentru un Partid Social Democrat care nu se dezice în poziţia şi atitudinea lui din 2012 şi până în prezent. O să spun o singură persoană pe care o susţin categoric şi anume Codrin Ştefănescu", a mai spus Pleşoianu.

El a precizat că va rămâne aceeaşi persoană care va spune ce gândeşte.

„Eu o să rămân aceeaşi persoană care critică pe toată lumea, care îşi face şi prieteni şi duşmani, asta e viaţa. O să spun în continuare ceea ce cred, ceea ce simt, cum am făcut şi până acum, indiferent dacă e sau nu cineva de acord cu mine", a adăugat Pleşoianu.

În legătură cu momentul în care Marian Oprişan a fost huiduit la Congres, Pleşoianu a spus: „Eu cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă ocazia să se exprime. Nu sunt fan al lui Oprişan, ci dimpotrivă, dar cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă ocazia să se exprime".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-29Parerea ta...

„AM VOTAT PENTRU UN PARTID S
29 Iun 2019

Există adesea un copil la 6 adulți. Aveți cei patru bunici și doi părinți pentru un copil, dar ce te faci atunci când părinti sunt plecați uneori definitv peste hotar, este un pic dezechilibrat" Oamenii au înțeles" că a fost în interesele economice ale guvernului ? Exista și mii de bătrânii ai nimănui dar ne confruntam cu o alta poveste adevărată .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz