2020-06-01 17:09

Pleşoianu şi Ştefănescu, reacţii după schimbarea lui Şerban Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat

 |  10:47
Pleşoianu şi Ştefănescu, reacţii după schimbarea lui Şerban Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat

Liviu Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu au criticat dur decizia Comitetului Executiv al PSD de a-l schimba pe Şerban Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat, în principal pentru opoziţia manifestată faţă de numirea lui Mugur Isărescu la conducerea BNR pentru un nou mandat.

”Ce au înîeles azi colegii mei din Cex-ul PSD după decizia CCR ? Nimic. L-au “decapitat” pe Şerban Nicolae. Cică e prea obraznic...”, a scris Ştefănescu pe Facebook.

”Aţi săvârşit azi o mare mizerie: mazilirea lui Şerban Nicolae pentru că nu a fost de acord cu decizia de a-l sprijini pe Isărescu pentru un nou mandat! Toate deciziile din ultimele săptămâni nu fac nimic altceva decât să-i trădeze pe oamenii care ne-au votat! Faceţi praf acest partid, asta faceţi...”, afirmă Liviu Pleşoianu într-o postare pe Facebook.

Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri seară înlocuirea lui Şernam Nicolae de la conducerea grupului PSD din Senat. În aceeaşi şedinţă a fost decisă suspendarea pentru şase luni din partid a lui Robert Negoiţă .Lider al grupului PSD de la Senat ar urma să fie Liviu Lucian Mazilu, în prezent vicelider.

Dupa Congresul PSD, unde au candidat pentru funcţia de preşedinte, respectiv pentru cea de secretar general, Liviu Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu au exprimat opinii critice la adresa noii conduceri a partidului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine