2020-07-03 20:15

Ploaie de amenzi după PROTESTUL din Piata Victoriei; mai multe persoane au fost REȚINUTE

 |  00:42
Ploaie de amenzi după PROTESTUL din Piata Victoriei; mai multe persoane au fost REȚINUTE

Șase persoane au fost conduse la secţia de poliţie şi au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 9.000 de lei pe durata protestelor care au avut loc sâmbătă seara în Bucureşti, a informat Jandarmeria.

Cele şase persoane au fost conduse la secţia de poliţie pentru săvârşirea unor fapte contravenţionale. Sancţiunile contravenţionale, în valoare totală de 9.100 de lei, au fost aplicate pentru injurii, tulburarea ordinii publice, împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile şi refuzul de a părăsi manifestaţia la solicitarea forţelor de ordine.Circa 5.000 de persoane au participat sâmbătă seara în Piaţa Victoriei din Bucureşti la un protest antiguvernamental şi împotriva modificării legilor justiţiei, informeaza stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-13Parerea ta...

VOTANTUL
13 Mai 2018

Ma anonim,tu esti prost sau retardat ?Tu ai iesit ma jegule sa protestezi sau ai stat sa privesti la televizor ?Cine pe cine manipuleaza ma ?
@ANONIM
13 Mai 2018

drogata e ma-ta care a facut un avorton ca tine.iesi ba in strada sa te vada lumea cine esti asa cum au iesit oamenii .ai curaj ba sa te arsti in piata victoriei ?sa faci o comparatie cu cei din piata?bai sclavului sugatir de p de teleorman sunteti terminati.sunteti prea dobiticu pentru secolul asta.cine va baga in seana decat aurolacii si cersetorii?
JUSTITIE CIVILA LA ORDIN ORI C
13 Mai 2018

PROCESELE CIVILE REPREZINTA PESTE 90% DIN ACTIVITATEA INSTANTELOR DE JUDECATA! DE CE NU ESTE FACUTA DE CATRE PARLAMENT O LEGE CLARA, SIMPLA DE RASPUNDERE FINANCIARA A MAGISTRATILOR PENTRU ABUZURILE DIN DOSARE SI JAFUL DIN RETROCEDARI, RETROCEDARILE "LA COMANDA" SI PREJUDICIILE CAUZATE ATAT STATULUI ROMAN SI MAI ALES OAMENILOR
ANONIM
13 Mai 2018

O lege de recuperare imediata a prejudiciilor cauzate justitiabililor si statului de la magistrati in dosarele civile! Cel putin in dosarele de RETROCEDARI s-au facut f.f. multe abuzuri si ilegal nu au fost colectati banii platiti de Romania inainte de 1990! Normal ca trebuie sa raspunda magistratii si sa dezdauneze oamenii si statul!
NEGRO
14 Mai 2018

Salvarea democratiei inseamna sacrificii. Numarul mic de protestatari de la Bucuresti le da in continuare apa la moara cleptocratilor care actioneaza acum in haita si nu mai au limite. Bucurestenii s-au resemnat repede, s-au speriat de noile atacuri din partea Jandarmeriei la buzunarele celor ce nu au renuntat inca la proteste. Or neintelegerea datoriei cetatenesti pentru recucerirea libertatii cand aceasta este calcata in picioare de majoritatea penala cu mijloacele ei nelimitate inseamna acceptarea infrangerii. Dar istoria este scrisa de invingatori. Cei care au ingenuncheat Romania timp de aproape trei decenii fara sa raspunda pentru faptele lor vor continua jafurile, subminarea economiei si zdrobirea definitiva a statului de drept. Cum rezervele tarii sunt aproape epuizate, dumnealor continua cu amanetarea viitorului Romaniei si mai apoi disolutia totala a civilizatiei romanesti. Nadajduim ca nu vom mai tacea in fata unui asemenea proiect ingenios ascuns mintilor credule de coalitia PSD-ALDE si mai apoi manifestarea lui zgomotoasa, directa, cu ajutorul oamenilor lor plantati de ei in fruntea institutiilor de forta. E greu acum, dar nu imposibil sa le aratam in strada adevarata fata a faptelor lor. Un mic sacrificiu din partea fiecaruia poate ingreuna situatia coalitiei otravite in marsul pentru zdrobirea a ceea ce a mai ramas din statul de drept. Sa nu uitam. Democratia este o datorie, nu doar un privilegiu!
ANONIM
16 Mai 2018

Javrelor, iesiti la vot, nu la proteste!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz