2020-01-28 22:51

PMP: Cristian Preda a fost exclus din partid „prin vot unanim”

 |  20:49
PMP: Cristian Preda a fost exclus din partid „prin vot unanim”

Unul dintre cei doi parlamentari europeni ai PMP, Cristian Preda, a fost exclus sâmbătă din partid. Politicianul consideră că i-a fost încălcat dreptul la apărare și acuză partidul că „nu mai funcționează normal”.

Parlamentarul european Cristian Preda a fost exclus sâmbătă din Partidul Mișcarea Populară. Potrivit unui comunicat al PMP, hotărârea de a-l da afara pe fostul consilier prezidențial a fost luată în unanimitate. Documentul susține că deputatul Preda a făcut declarații care „provoacă daune Partidului, inclusiv daune de imagine” și îl acuză că unicul său scop politic a fost „obţinerea postului de europarlamentar, un post care îi asigură zeci de mii de euro pe lună de la Bruxelles”. PMP solicită totodată lui Cristian Preda să renunțe la postul de parlamentar european.

Fostul consilier al președintelui Băsescu a scris pe pagina sa de Facebook că nu a fost înștiințat că excluderea sa se află pe ordinea de zi a Colegiului Național, fiind lipsit astfel de dreptul de a se apăra. „E inimaginabil ca un partid membru al #PPE să procedeze așa. E mai rău ca la comuniști!”, a afirmat Preda. El a catalogat excluderea sa „un abuz comis de Udrea” și a legat-o de intenția de a candida la președinția PMP. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-14Parerea ta...

HMM...
13 Dec 2014

Nu cunosc dedesubturile problemei, dar la postul de euro-parlamentar de ce sa renunte?! Ce?! Altii au renuntat? Multe putori s-au perindat prin f-ctii p-acolo neavand nici in clin, nici in maneca cu politica europeana, n-aveau INALTE STUDII POLITICE care (in mod normal) ar trebui sa te recomanda, samd...
IN FOND,
13 Dec 2014

ce-ai facut bre? Te-ai pishatara contra vantului PMP-st, sau ce? Fa-ne si pe noi sa-ntelegem...
ZICI CA UDREA
13 Dec 2014

e de vina? S-a speriat blonda ca prin propria-ti participare la sefia partidului, sa nu-i furi cumva functia suprema ori Vuttoanele?
CROCODILUL FLAMAND
13 Dec 2014

ahhhhh deja-vu;cand eram pustan m-au sanctionat si pe mine UTC-istii tot asa "cu vot unanim" pentru ca l-am batut mar pe un copil de secretarPCR.....ce sa-i faci,croseul nu face discriminari,merge la orice falca
PMP IN SUTURI TB SA-L DEA AFAR
13 Dec 2014

Cristian Preda a demonstrat ca nu este un om de calitate, de onoare, niciodata nu si-a respectat colegii si pe cei care l-au ajutat sa fie ceea ce este astazi. Aici ma refer la dl Basescu cand l-a adus in politica (ce greseala) ca apoi sa tradeze la modul cel mai urat, barfindu-si colegii partidul, la acea vreme PDL. Elena Udrea un politician de omenie i-a intins o mana dupa ce-a fost dat afara din PDL, l-a facut europarlamentar si imediat a disparut, n-a mai dat prin partid, nu s-a mai interesat de nimic. Ba mai mult, anunta la acea vreme ca el va vota Macovei. Si atunci cum sa mai fie tolerat in PMP? Multi au criticat-o pe Udrea ca nu l-a dat afara imediat, Dar iata ca in UNANIMITATE a fost dat afara, Sa se duca la Macovei si asa se ptrivesc, amandoi fosti activisti in PCR, care au jurat credinta lui Ceausescu. Niciodata n-am inteles ce cauta astia chipurile pe dreapta politica?!
P M P - IN TITAR - E TARE DE
14 Dec 2014

DUPA CE SAU INCURCAT IN COZI 10 ANI , ACUM NU LE MAI AJUNGE PLAPUMA . POATE VOMITA DE CIOCANITOAREA UDYYY . PARTID SUB FUSTA , HA , HA , HALERAAA DRACULUI . SA-I MANINCE CROCODILII .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine