2020-07-14 03:11

PMP: Elena Udrea a lansat, în parcul Herăstrău, „Ora de mișcare”

 |  15:01
PMP: Elena Udrea a lansat, în parcul Herăstrău, „Ora de mișcare”

Partidul Mișcarea Populară îi invită pe români să renunțe la sedentarism și să ducă un stil de viață sănătos. „Ora de mișcare” este o serie de evenimente în aer liber susținută de PMP pentru încurajarea unei vieți echilibrate.

Elena Udrea, președintele Partidului Mișcarea Populară, a participat sâmbătă, în parcul Herăstrău din București, la seria de evenimente „Ora de mișcare”, menită să promoveze în România un stil de viață sănătos și echilibrat. „Am venit aici pentru a face mișcare, pentru că mișcarea înseamnă sănătate. Sunt femei de toate vârstele și de toate condițiile fizice, pentru că o minte sănătoasă într-un corp sănătos este unul dintre sloganurile noastre”, a explicat președintele PMP.

Femeile care au luat parte la eveniment au făcut diferite exerciții fizice timp de 60 de minute, informează Agerpres. Ruxandra Dragomir, președintele Organizației Femeilor din PMP, a precizat că evenimentul a avut o latură socială, de combatere a sedentarismului. Dragomir a adăugat că instructorul care a condus exercițiile de astăzi, Geta Dumitru, se va duce în Istanbul pentru a traversa strâmtoare Bosfor înot într-un eveniment menit să atragă atenția asupra luptei contra cancerului la sân.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-05Parerea ta...

MISCARE,PMP, UDREA= ALTFEL
05 Iul 2014

PMP nu isi dezminte notiunea de "miscare" deoarece pe langa Miscarea in politica, se pot fce conexiuni si iata ce a iesit astazi alaturi de dou afemei minunate , Elena Udrea si Ruxandra Dragomir. O dimineata de sambata plina de energie cu femei care tin la corpul lor, fara inhibitii, fara bariere care au decis sa afie alaturi de late femei in parc pentru a face gimnastica aerobica. Felicitari pentru initiativa! Dincolo de politica exista viata si pentru o femeie ca Elena Udrea!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz