2020-08-12 14:56

PMP, lovitură pentru Iohannis: "Am decis să NU susținem alegerile anticipate"

 |  19:05
PMP, lovitură pentru Iohannis: "Am decis să NU susținem alegerile anticipate"

PMP a decis să nu susțină alegerile anticipate, prezentate de Klaus Iohannis ca fiind unica soluție pentru scoaterea României din criză.

"Am hotărât!

Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară s-a întrunit în ședință de lucru la Parlamentul României. Am stabilit că nu susținem alegerile anticipate, fiind mai importantă stabilitatea țării și punerea în practică a unui program de guvernare care să prioritizeze marile investiții, atragerea de fonduri ale Uniunii Europene și dezvoltarea țării noastre.

PMP susține în continuare organizarea de alegeri locale în două tururi de scrutin, reducerea la 300 a numărului de parlamentari, eliminarea pensiilor speciale, renunțarea la subvenția de la bugetul de stat pentru partidele politice.

În continuare, vom lupta și am inițiat proiecte legislative pentru consolidarea clasei de mijloc, pentru valorificarea resurselor naturale ale României în intereseul și beneficiul românilor, extinderea cu cel puțin 30 la sută a rețelei de gaz la nivel național, susținerea industriei autohtone de prelucrare a lemnului și interzicerea exportului de masă lemnoasă brută sub formă de buștean sau cherestea, reducerea decalajului dintre agricultorii români și ceilalți din țările dezvoltate a Uniunii Europene, în ce privește subvențiile din agricultură.

Sunt doar câteva din prioritățile care ghidează activitatea politică a PMP.

Luptăm împreună pentru România!", scrie Marius Pașcan, secretarul executiv al PMP, pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-09Parerea ta...

CONSTANTIN
09 Feb 2020

Foarte bine.Nu va amestecati cu PNL,sa aveti verticalitate,alegerile anticipate sunt un moft al lui IOHANIS,si al PNL,dar vor culege ce seamana
CIUMA ROSIE
09 Feb 2020

care e diferenta intre PMP Proromania-Ponta si ALDE-Tariceanu? nu prea e niciuna si dupa anticipate vor disparea din peisaj ca nu o sa obtina cei 5% la vot
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz