2019-07-24 10:30

PMP pregăteşte un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale

 |  15:48
PMP pregăteşte un proiect de lege pentru eliminarea pensiilor speciale

Partidul Mişcarea Populară va depune, luni, la Parlament un proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale, a anunţat liderul formaţiunii politice, Eugen Tomac.

"Am lucrat la un proiect de lege, vara aceasta, extrem de important pe care îl vom depune luni în Parlament privind eliminarea tuturor pensiilor speciale. PSD a votat legea prin care parlamentarii devin nişte cetăţeni speciali şi au pensie specială. Vara în şedinţă extraordinară s-a votat Codul administrativ prin care o altă categorie de politicieni devine specială în această ţară şi prin Codul administrativ se acordă pensii speciale pentru primari. Suntem împotriva tuturor pensiilor speciale", a declarat Eugen Tomac, la Parlament, citat de Agerpres.

În opinia PMP, cetăţeni care pot beneficia de pensii speciale sunt veteranii de război, militarii care au luptat în teatrele de operaţiuni şi foşti deţinuţi politici.

"Pe lângă campania de strângere de semnături pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin vom merge către români şi le vom cere sprijinul pentru eliminarea tuturor pensiilor speciale", a spus Tomac.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-01Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Sep 2018

si confiscarea averilor mafiotilor cum este BASESCU de exemplu
ANONIM
01 Sep 2018

Sunt curios daca gunoaiele care au votat organizatia mafiota psd SUNT DE ACORD CU ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE , DESFIINTAREA IMUNITATII DE ORICE FEL , 300 PARLAMENTARI SI DESFIINTAREA IMUNITATII. CE PARERE AVETI SUSTINATORI SI VOTANTI AI HOTIEI LICHELISMULUI, ANALFABETISMULUI SI PENALI IN FUNCTII PUBLICE.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Pensia special denigratoare „Mită pentru presă!” au reacționat mulți, la auzul veștii că parlamentarii au votat o lege prin care jurnaliștii, alături de arhitecți și de artiști, pot beneficia de pensii speciale - de fapt, o bonificație reprezentând jumătate din valoarea pensiei calculate prin legea ce se aplică majorității beneficiarilor sistemului public
11 Apr 2016 |

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray