2020-02-26 00:44

PNL a decis: Va ataca la CCR legea privind închisoarea acasă

 |  17:33
PNL a decis: Va ataca la CCR legea privind închisoarea acasă

PNL atacă la CCR legea care le permite unor condamnaţi să-şi execute pedepsele acasă. Liberalii spun că aleşii puterii au făcut actul normativ special pentru politicienii certaţi cu legea.

„PNL a luat decizia de a ataca la CCR legea privind regimul alternativ de executare a pedepsei privative de libertate, care a fost transformată de coaliție într-o lege de scoatere din închisoare a celor condamnați pentru infracțiuni asimilate infractiunilor de corupție”, a spus Ludovic Orban, președintele PNL.

Legea privind executarea pedepselor acasă a fost adoptată de deputaţi în urmă cu două săptămâni şi urma să ajungă pe masa senatorilor.

De prevederile acesteia ar beneficia inclusiv persoanele care au comis infracţiuni asociate faptelor de corupţie, precum neglijenţa în serviciu sau favorizarea infractorului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-07Parerea ta...

LEVST.
07 Mai 2018

Miscare corecta, insa nu cred ca vor reusi, in situatia respectiva se afla o multime de judecatori, etc.( "oameni" din sistemul justitie), asa ca ,atunci cand le va veni randul, e bine sa aiba o asigurare, adica sa faca puscaria acasa, cheltuind din sumele fabuloase pe care le strang - acum si de ani si ani- prin luari de spaga, plocoane, santaje,etc., etc.
ALTĂ MINCIUNĂ!
07 Mai 2018

ĂȘTIA SE JOACĂ DE-A DEMOCRAȚIA, DE-A PARTIDELE ÎN ”OPOZIȚIE”, DAR TOȚI SUNT FRAȚI ÎNTRU NELEGIUIRI! TOTUL E PRAF ÎN OCHII PROȘTILOR DE ROMÂNI!
ANTI-REZIST
09 Mai 2018

Daca legea nu va fi votata, primul care va regreta va fi mandolinistul.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine