2019-10-22 09:50

PNL a demarat procedura de REVOCARE a lui Ciorbea din funcție

 |  14:38
PNL a demarat procedura de REVOCARE a lui Ciorbea din funcție

Raluca Turcan, președintele interimar al PNL, a anuntat ca a demarat procedura parlamentară de revocare a lui Victor Ciorbea din funcția de avocat al poporului, potrivit stiripesurse.ro

„Am decis începerea demersurilor de revocare din funcţie a Avocatului Poporului, Victor Ciorbea. Acesta nu respectă legea care stă la baza funcţionării instituţii Avocatului Poporului. A politizat această funcţia. S-a comportat ca un vasal al PSD, ca un executant umul al intereselor PNL“, a spus Turcan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

GRUIA LOVISTEANU
26 Ian 2017

Vai ,vai se comporta ca un vasal "umul"" vai vai trebue revocat si pus unul de al nostru Dar seful statului nu se comporta ca un vasal umil al pnl ului Nu face el tot ce poate incalca si constitutia si fabrica dosare penale la opozantii pnl ului? De ce nu esti corecta tanti ? De ce nu incepeti demersurile de revocare a lui IOHANIS AL VOSTRU CEL care a falsificat acte ca sa obtina case si a vandut copii pentru organe /? Astea ce sunt , nu sunt infractiuni penale sau numai cele ale opozitiei sunt infractiuni!TANTE NEBUNA DU TE DRACULUI CU TOT CU IOHANIS AL VOSTRU !mars !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray