2020-04-06 22:19

PNL a mai recrutat un parlamentar PSD. Rareș Bogdan, păcălit de colegii din partid

 |  12:03
PNL a mai recrutat un parlamentar PSD. Rareș Bogdan, păcălit de colegii din partid

Deputatul de Cluj Cristina Burciu, unul dintre parlamentarii care a votat învestirea guvernului Ludovic Orban, a părăsit grupul parlamentar al PSD și va activa în grupul liberalilor. Burciu a fost exclusă din PSD luna trecută.

Anunțul a fost făcut la începutul ședinței de marți, de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. De asemenea, a anunțat Ciolacu, deputatul Neculai Iftimie a părăsit grupul PSD și va activa ca parlamentar neafiliat.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat recent, în cadrul unui live pe Facebook, că se va opune prin toate mijloacele "primirii vreunui lider, primar, deputat, senator PSD sau ALDE de către Partidul Național Liberal". 

Totodată, europarlamentarul a subliniat că "traseismul este cea mai mare plagă a acestei țări", România neputând fi schimbată dacă este tolerat acest fenomen politic. Astfel, Rareș Bogdan a transmis românilor să semnaleze orice caz în care liberalii stau de vorbă sau negociază cu reprezentanți ai ALDE sau PSD. 

Redăm declarația liberalului Rareș Bogdan:

"Dacă aflați că într-o localitate cineva negociază, stă de vorbă cu reprezentanți ai ALDE sau PSD anunțați-ne imediat. Am spus-o și o repet că mă voi opune total primirii vreunui lider, primar, deputat, senator PSD sau ALDE de către PNL. Lucrurile sunt extrem de clare și nu schimb acest lucru. Nu sunt de acord și voi face scandal total, voi folosi drept de veto, voi lua poziție publică. Atât timp cât eu sunt în PNL și am un cuvânt de spus niciun primar nu are ce căuta în partid, ci să meargă acolo la Dragnea direct, să se ducă cu Șerban Nicolae, Dăncilă, nu cu Patidul Național Liberal. Am fost în opoziție, suntem de 6 ani în opoziție, vrem să schimbăm România din temelii și nu o putem face cu traseismul. Traseismul este cea mai mare plagă a acestei țări. Cu traseiști nu schimbi o țară. Nu ai cum să schimbi o țară cu traseiști. Nu mă interesează că organizații întregi ALDE vor să treacă la PNL, nu mă interesează că primari importanți ai PSD vor să fugă. Atât timp cât n-au luat poziție împotriva lui Liviu Dragnea când călărea statul, cât nu au luat poziție împotriva lui Tăriceanu când făcea același lucru, astăzi PNL nu are dreptul să fie scut și nici umbrelă pentru astfel de personaje. Ne-au votat 2 milioane și jumătate de oameni, sunt absolut convins că președintele va fi votat de 6-7 milioane de români și, de asemenea, sunt convins că PNL care are în acest moment 32% este în creștere, iar după alegerile prezidențiale și locale putem scoate un scor istoric care să ne ducă spre guvernare pentru a schimba România", a spus liberalul.

Se pare ca Rares Bogdan nu are un cuvant greu in PNL, daca liberalii primesc PSD-isti pe banda rulanta in partid. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-18Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
18 Dec 2019

nu e corect sa numesti pe cineva "traseist" ca a fost dat afara din partid ca sa te voteze pe tine.-traseistii erau cei care veneau la partidul castigator dupa ce partidul lor pierdea alegerile deci DUPA ALEGERI.Atunci la motiune a fost un moment de rascruce si cei care au votat motiunea de cenzura impreuna cu liberalii au facut un bine Romaniei.Acum naiba stie ce negocieri au fost facute de Orban ca sa obtina suficiente voturi pentru investirea guvernului provizoriu.Vreti sa scapati de chestia asta? faceti odata anticipate si gata,va puteti baza pe mandatele obtinute la alegeri
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine