2020-02-21 14:53

PNL anunţă depunerea, în această sesiune parlamentară, a unei MOȚIUNI DE CENZURĂ împotriva Guvernului

 |  14:49
PNL anunţă depunerea, în această sesiune parlamentară, a unei MOȚIUNI DE CENZURĂ împotriva Guvernului

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a anunţat duminică, în cadrul Consiliului Naţional al partidului, că parlamentarii liberali vor depune şi în această sesiune parlamentară o moţiune de cenzură împotriva Guvernului, afirmând că vor strânge toate forţele politice din Parlament pentru a îndepărta coaliţia PSD-ALDE de la guvernare.

„Cred că astăzi, de aici, noi, cu toţii, trebuie să plecăm mult mai înflăcăraţi şi să spunem două lucruri extrem de răspicat: PSD-ALDE chiar trebuie să părăsească guvernarea până când răul pe care îl fac României nu este ireversibil şi, doi, PNL trebuie să ajungă la guvernare şi depune şi în această sesiune parlamentară o moţiune de cenzură. (...) Vom urmări încă de pe acum să strângem toate forţele politice, om cu om în Parlamentul României, să schimbăm majoritatea, să îndepărtăm PSD de la guvernare şi PNL să ajungă să guverneze România”, a declarat Raluca Turcan, potrivit News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-11Parerea ta...

ANONIM
11 Mar 2018

OAIE TURCANA Daca ai ceva in tartacuta demareaza procedura de scoatere in afara legii a PSD si fa repede plangere penala impotriva PSD care prin mascarada de, tip MAFIOT, de CONGRES EXTRAORDINAR tinut la Sala Palatului a adus grave prejudicii SIGURANTEI NATIONALE si SECURTITATII STATULUI. Lasati pocedurile existente cu linsu in kur care sunt facute de banditi pentru hoti.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine