2020-07-04 00:11

PNL ar câştiga detaşat alegerile parlamentare. Cum se situează celelalte partide

 |  11:57
PNL ar câştiga detaşat alegerile parlamentare. Cum se situează celelalte partide

PNL ar câştiga detaşat alegerile parlamentare, liberalii bucurându-se de încrederea a 42% dintre români. Potrivit unui sondaj INSCOP – ADEVĂRUL, PNL este urmat în topul preferinţelor alegătorilor de PSD, UNPR și UDMR.

"Noul PNL conduce în intenția de vot a românilor cu 42% (față de 44,5% în iulie și 44,7% în aprilie). Pe locul al doilea se situează PSD cu 35% dintre opțiuni (37,1% în iulie și 39,1% în aprilie). Pe poziția a treia se clasează UNPR cu 5,1% intenție de vot, formațiunea progresistă fiind pentru prima dată măsurată separat de PSD. Poziția a patra este ocupată de UDMR cu 5% din intențiile de vot (5,1% în iulie și 5,2% în aprilie)", se arată într-un comunicat de presă al INSCOP.

Potrivit sondajului, UDMR este urmată de ALDE cu 2,6%, PMP cu 2,5% şi PSRO cu 2% din intențiile de vot.

Partidul M10 ar fi votat de 2%  dintre alegători, PRM de 1,3%, PNȚCD de 1% și PRU tot de 1%.

Sondajul a fost realizat în perioada 10 - 15 septembrie, pe un eșantion de 1.085 persoane, reprezentativ pentru populația României de 18 ani și peste 18 ani. Eroarea maximă admisă a datelor este de plus/ minus 3% la un grad de încredere de 95%. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-24Parerea ta...

SONDAJ FACUT DE SCANTEIA!
24 Sep 2015

Daca vreunul dintre cei ce au citit acest sondaj de '' litera a treia '' crede in veridicitatea lui, atunci Brucan chiar ca a avut dreptate : suntem un '' stupide people "'!!! Probabil ca acum si-a intors scheletul pe partea a dreapta si ranjeste cu protezele dentare satisfacut...Niciodata, mai ales dupa gafele Pavanului cel mut si ale slugilor lui, PNL n-a fost mai jos decat astazi : avand in vedere ca sondajul a fost facut de SCANTEIA, organ al CC al Sasului dela Sibiu, ne putem da seama ca adevarul e cu totul altul : cum poti scadea in mai putin de o luna ( potrivit altor sondaje ) cu mai bine de 2 %, in cazul PMP, M10, ALDE si altele? Este o facatura ordinara care poate insela doar boborul aflat inca in Evul Mediu! Asa ca publicand acest sondaj nesemnificativ, ati dat-o in bara!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz