2019-10-18 05:24

PNL cere AUDIEREA lui Dăncilă în Parlament pe tema protestului din 10 august şi a pestei porcine

 |  14:40
PNL cere AUDIEREA lui Dăncilă în Parlament pe tema protestului din 10 august şi a pestei porcine

Liberalii solicită audierea în Parlament a premierului Viorica Dăncilă pe tema protestului din 10 august şi a pestei porcine, la începutul sesiunii parlamentare, informează Agerpres.

"Această sesiune parlamentară este obligatoriu să înceapă cu audierea primului ministru Viorica Dăncilă în plenul Parlamentului, cu privire la reprimarea protestelor paşnice şi intervenţia violentă a Jandarmeriei împotriva protestatarilor paşnici. PNL a solicitat astăzi audierea primului ministru al României, Viorica Dăncilă, în plenul Parlamentului, la ora Guvernului, exact la începutul sesiunii parlamentare", a anunţat, miercuri, liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan.

Ea a subliniat că premierul trebuie să dea socoteală cu privire la ceea ce s-a întâmplat pe 10 august.

"Primul ministru al României trebuie să spună de ce nu a remaniat-o încă pe ministrul de Interne, Carmen Dan, ca urmare a celei mai dezastruoase intervenţii a Jandarmeriei împotriva protestatarilor de la mineriade încoace şi, de asemenea, ca urmare a contradicţiilor flagrante între afirmaţiile ministrului de Interne şi analizele şi declaraţiile celor din Jandarmerie şi din partea prefectului Capitalei. Primul ministrul este obligat să spună în faţa Parlamentului adevărul şi îl provocăm să spună adevărul, pentru că oferirea de informaţii false Parlamentului atrage răspundere penală în baza legii răspunderii ministeriale. Primul ministru Viorica Dăncilă este obligată şi o provocăm să nu mai citească minciuni din tot felul de hârtiuţe puse în faţă de către cei de care se înconjoară şi în caz contrar să înţeleagă că îşi atrage răspunderea penală în baza răspunderii ministeriale", a arătat Turcan.

Liderul deputaţilor PNL a arătat că premierul trebuie să dea explicaţii şi cu privire la "gestionarea dezastruoasă" a crizei pestei porcine.

"Sperăm că cei care au majoritate în Parlamentul României să nu mai facă zid în faţa aflării adevărului", a afirmat Turcan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-29Parerea ta...

PESEDISTILOR
29 Aug 2018

acest personaj este slugoiul pe bani multi si funnctii din partea mafiei psd alde udmr minoritati
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray