2019-12-06 02:41

PNL cere DEMISIA Guvernului Dăncilă, în caz contrar urmând să depună o MOȚIUNE de cenzură

 |  15:29
PNL cere DEMISIA Guvernului Dăncilă, în caz contrar urmând să depună o MOȚIUNE de cenzură

PNL va face toate demersurile legale, cu respectarea Consituției, pentru a pune punct actualei guvernări, iar dacă Guvernul nu demisionează, liberalii vor depune o moţiune de cenzură până la sfârşitul actualei sesiuni parlamentare, a anunţat, marţi, liderul partidului, Ludovic Orban.

„Înţelegem din aceste alegeri câteva mesaje simple pe care le-a transmis populaţia. Primul mesaj e clar: românii, în majoritate zdrobitoare, nu mai vor ca la putere să fie PSD! Din acest motiv, PNL va face toate demersurile constituţionale, legale, posibile pentru a pune punct acestei guvernpri. Repetăm solicitarea noastră către Guvern: Daţi-vă demisia, nu mai aveţi nicio legitimitate să vă cramponaţi de guvernare! În cazul în care Guvernul nu-şi va da demisia, PNL va depune până la sfârşitul sesiunii parlamentare o moţiune de cenzură împotriva acestui Guvern” a afirmat Orban, potrivit Agerpres.

El a precizat că un alt mesaj pe care politicienii l-au primit în urma alegerilor şi a referendumului este acela că românii au „toleranţă zero faţă de corupţie”.

Înţelegem foarte clar din prezenţa masivă la vot că românii vor să fie conduşi altfel, că aşteaptă din partea celor care fac politică o altă atitudine faţă de cetăţean, o altă modalitate de a acţiona în viaţa publică, aşteaptă ca oamenii politici să servească interesul general” a mai spus liderul PNL.

„Chiar dacă Dragnea nu mai este liderul PSD, PNL continuă lupta cu felul de a face politică al PSD, cu pesedismul. Nu a fost retezat decât un cap al balaurului, PSD este în continuare un pericol pentru democraţia românească şi pentru destinul euroatlantic al României”, a conchis Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray