2020-02-29 00:15

PNL cere DEMISIA lui Carmen Dan: "S-a dovedit că o secretară nu poate asigura siguranţa românilor"

 |  13:28
PNL cere DEMISIA lui Carmen Dan: "S-a dovedit că o secretară nu poate asigura siguranţa românilor"

Deputatul PNL Pavel Popescu îi solicită demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, acuzând că aceasta nu are capacitatea să asigure siguranţa românilor. Solicitarea vine în contextul tentativei de jaf de la Sineşti.

"Tentativa de jaf de la Sineşti şi toate încrengăturile care au ieşit la suprafaţă ne arată că o fostă secretară din Teleorman nu este capabilă să ne facă să ne simţim în siguranţă. Am ajuns în situaţia gravă în care ne temem pentru viaţa noastră şi a copiilor noştri. Cum este posibil ca în anul 2018 nişte tâlhari să acţioneze la drumul mare? Carmen Dan, demisionează! De urgenţă! Siguranţa românilor este primordială!", a afirmat liberalul, potrivit unui comunicat.

Deputatul PNL mai precizează că este foarte grav că nu s-a acţionat din timp, cu toate că se ştia că există grupuri infracţionale care pun în pericol vieţile cetăţenilor.

"Prin măsurile girate de guvernele PSD&ALDE se dovedeşte, din păcate, că s-a ajuns în situaţia în care să ne fie frică să circulăm în siguranţă prin ţară. Când s-a atras atenţia că pensionările masive din MAI vor ridica ulterior probleme, Carmen Dan nega realitatea. În ultimii doi ani din unităţile Ministerului Afacerilor Interne s-au pensionat aproximativ 15.000 de persoane. Potrivit unei informări oficiale, transmisă de cei de la MAI în urma unei interpelări parlamentare, în primele 7 luni ale anului 2017 au fost aprobate 4915 dosare de pensie şi în anul 2016 la MAI se aflau în plată un număr de 7.828 de dosare de pensie. Realitatea ne dovedeşte că asta s-a văzut în stradă, nefiind suficienţi agenţi care să ne protejeze de infractori. Cred că asta este un motiv suficient ca social democrata Carmen Dan să îşi dea demisia din funcţia de ministru!", a completat Pavel Popescu.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat, joi, că au fost dispuse verificări interne la nivelul IPJ Ialomiţa şi a Poliţiei Sineşti, după cele trei cazuri de tâlhărie raportate în zona Sineşti, pe E85, şi că sunt luate în calcul inclusiv patrule mixte cu jandarmii. Anunţurile ministrului vin după ce un buzoian a povestit, pe Facebook, cum a ajuns victima unei tâlhării, în ziua de 1 Mai, chiar în timp ce se afla alături de copii în autoturismul său parcat într-o benzinărie dintre Buzău şi Bucureşti. Bărbatul a povestit că i s-au tăiat cauciucurile maşinii fiind nevoit să sune la 112 pentru ajutor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-04Parerea ta...

LEVST.
05 Mai 2018

Din nefericire, formularea peneleului este - in cel mai fericit caz- nefericita, dar este probabil ca ei chiar asa si cred, ca situatia grava de la sinesti( si din Ro.) s-ar datora faptului ca O SECRETARA nu poate face si drege, este o insulta adusa evolutiei oricarei persoane ajunsa intr-o anumita pozitie, f. multi minstri , inalti judecatori, etc., etc. din toata lumea ( mai ales occident) au trecut prin diferite slujbe, chelneri, ingrijitori de copii, vanzatori la aprozar sau Mc Donald, etc. etc., carmen dan nu este inapta pentru functia actuala pentru ca a fost secretara( candva) ci pentru ca a primit aceasta functie si nu a castigat-o, urmand treptele corecte ale unei ierarhizari in sus, iar mentalitatea si IQ-ul ei , nu -sau dezvoltat pe masura cerintelor, iar aceasta pentru simplu motiv ca in Ro. nu exista concurenta pozitiva ci doar relatii fanariotice, cine plateste pretul cerut(***), acela capata functia...(*** sau cine este complet "de-al partidului", adica complet dedicat cauzei mafiei respective)...
LEVST.
05 Mai 2018

vreau sa spun ca "sfanta treime"(limbricul, oxiurul si hemoroidul paginii) nu scapa nicio ocazie si sare de sub buna si hranitoarea balega, incercand sa ma muste permanent de " intre-sfintele-Mele- buci..."
@LEVST.
05 Mai 2018

DACA NU MI-AR FI SCIRBA , TI-AS TRAGE INTRE SFINTELE TALE BUCI PINA FACI OCHII CIT SARMAUA ... DAR MI-E SCIRBA ...
LEVST.
05 Mai 2018

e o mare diferenta ... tie nu-ti e scarba, tu ESTI scarba, si nu-ti este scarba pentru ca -este total evident- esti permanent cu limba" intre-prea-sfintele-Mele- buci"...
LIBERAL
05 Mai 2018

Imi place cum penelichelele latra de dupa gard si se simt in pericol ! ce javre ordinare sunt acesti jalnici epigoni care au furat emblem de "liberal" si se afiseaza in mod obscene cu tot felul de lautari-guitaristi si oite turcane !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine