2019-08-18 12:25

PNL cere RELUAREA dezbaterilor pe Legile Justiției și pe Codurile Penale

 |  17:39
PNL cere RELUAREA dezbaterilor pe Legile Justiției și pe Codurile Penale

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la sfârşitul consultărilor de la Palatul Cotroceni cu Klaus Iohannis că i-a prezentat președintelui punctul de vedere al partidului pe tema modificărilor aduse legilor justiţiei, Codului penal şi Codului de procedură penală, conform declaraţiei - angajament adoptate luni în reuniunea Biroului Executiv al PNL.

"PNL a prezentat președintelui României un mandat extrem de simplu. Reluarea dezbaterilor pe Codurile Penale și Legile Justiției. În reluare să se țină cont de raportul Comisiei de la veneția și de tratatele la care România a luat parte și să existe o voință politică extremd e clară privind independența justiției.

România este într-un punct de cotitură. De doi ani, obsesia lui Dragnea de a scăpa de pușcărie și a  ultrașilor din PSD și ALDE de a controla Justiția au făcut un rău imens României.

Suntem pe punctul de prelua președinția UE. În funcție de cum ne vom prezenta, România va fi respectată la membru al UE.

Există riscul ca România să sufere, iar cetățenii să fie sancționați din cauza prostiilor făcute de Dragnea și cei din jurul său", a spus Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-24Parerea ta...

ANONIM
24 Oct 2018

Prostii sunt legile facute de voi nazisti imputiti Acele facute de Macovei si Pruna sunt prostii Ati facut marsavii si prostii non stop Dupa acele legi plangeti voi asa iNiste legi prin care faceati dosare dupa cum va batea voua vantul in capetele voastre nazisteAti ucis oameni prin puscarii ,oameni nevinovati Voi aveti dosare incepand cu nazistul sef iohanus Dar dosarele voastre sunt date la dos ,nu se atinge nimeni de ele pentru ca sunteti mafioti Hotilor !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray