2020-01-24 13:09

PNL cere un nou vot în cazul lui Gabriel Oprea

 |  16:08
PNL cere un nou vot în cazul lui Gabriel Oprea

Senatorii liberali solicită reluarea votului, în cazul cererii DNA privind încuviințarea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea, în dosarul morții polițistului Gigină.

”În situația dată, îi propunem lui Liviu Dragnea să aplice în cazul lui Gabriel Oprea aceeași măsură pe care a avut-o atunci când a reluat votul asupra 'Legii defăimării', anume să accepte reluarea votului", se arată într-un comunicat transmis, joi, de PNL.

Reacția lui Liviu Dragnea a venit prompt. Liderul social-democraților a declarat că este de acord cu propunerea liberalilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-22Parerea ta...

VIORICA
23 Sep 2016

IZMENARUL TREBUIE SA FIE DEMIS DIN TOATE FUNCTIILE PUBLICE, SA FIE DEGRADAT DE GRADELE MILITARE OBTINUTE ABUZIV, SA I SE CONFISTE AVEREA DOBANDITA ILICIT SI SA SE ANCHETEZE TOATE FAPTELE PENALE COMISE CAT TIMP A FOST ANGAJAT INTR-O FUNCTIE PUBLICA, DUPA CARE SA FIE CONDAMNAT PENAL CU VARF SI INDESAT.
CROCODILUL FLAMAND
23 Sep 2016

POATE URMEAZA INCA O MINERIADA....SECURISTII AU NEVOE DE ASEMENEA TOVARAS IZMENAR-MINER SUB ACOPERIRE CU EXPERIENTA IN SPART CAPETE CU CIOMAGUL...DOCTOR IN STERPELIT SI FALSIFICAT ORICE DE ORIUNDE...TOTUL E CU INTERESUL NATIONAL....SI OBLIGATORIU CU MAFIA TZYGANEASCA DE LA D-I-E SI CONTRAINFORMATII MAPN....SAU CU BORDELUL "KUSHER" AL LUI BIVOLARU...CASINOUL DE LA MARIOTTT...ETCETERA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine