2020-05-31 14:27

PNL, contestația la votul OUG privind majorări de salarii în sănătate şi educaţie

 |  14:07
PNL, contestația la votul OUG privind majorări de salarii în sănătate şi educaţie

Liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, a declarat, marţi, că liberalii au depus la Cabinetul președintelui Camerei solicitarea de a se stopa parcursul proiectului de lege privind adoptarea OUG 20/2016 care vizează majorări de salarii în sănătate şi educaţie, pe motiv că votul a fost fraudat.

"Grupul parlamentar PNL a depus deja la președintele Camerei Deputaților solicitarea — și, spunem noi, cu probe incontestabile — de a stopa parcursul legii la care facem referire și anume cea cu creșterile salariale, dar și al celorlalte acte normative votate în ședința din 7 noiembrie. Acestea sunt probele pe care discutăm și anume veți vedea capturi după un film făcut chiar în timpul votului la legea privind creșterile salariale, vi le punem la dispoziție, veți ajunge și dvs la concluzia că în sală, de la început până la sfârșit, au fost 168 de deputați, nu mai mulți, ceea ce este mai mult decât clar că s-a fraudat votul", a afirmat Eugen Nicolăescu, potrivit Agerpres.

În opinia liberalului, în după-amiaza zilei de luni în plenul Camerei Deputaților "un eveniment extraordinar de grav și de complicat".

"PSD fură, minte și adoptă legi prin fraudă. Eu cred că nu se poate invoca niciun motiv rezonabil pentru a încălca legea și a frauda votul chiar în Parlamentul României, care ar trebui să fie forumul democratic autentic în care noi toți trebuie să trăim mai bine și într-un stat de drept. Ați văzut la ședința de plen PSD-ul mincinos, arogant și hoț, care se consideră din nou deasupra legii", a completat Eugen Nicolăescu.

Biroul permanent al Camerei Deputaților se va întruni miercuri, la ora 10,00, pentru a discuta solicitarea PNL. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine