2020-08-07 01:45

PNL dă un ultimatum PSD-ului: În caz contrar, punem câinii pe ei

 |  07:58
PNL dă un ultimatum PSD-ului: În caz contrar, punem câinii pe ei

Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a cerut, sâmbătă, premierului Victor Ponta şi ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici să elaboreze un program de reforme care să poată face aplicabil Codul fiscal. Liberalul a susţinut că, în caz contrar, va "pune câinii pe ei".

"Le cer public domnului Ponta şi domnului Teodorovici să înceapă rapid să elaboreze un program de ajustare a cheltuielilor publice în administraţie. Dânşii au spus că pot face aplicabil Codul fiscal ajustând cheltuielile. Vrem să vedem şi noi acest program", a precizat prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu, la Gura Humorului, după şedinţa BPN al PNL, transmite Mediafax.

Predoiu a susţinut că Guvernul "a făcut praf companiile de stat".

„Este obligaţia Guvernului. De asemenea, îi cer domnului Ponta să prezinte rapid un plan de reformă, de privatizare, de restructurare, de listare la bursă a companiilor cu capital de stat. A făcut praf companiile de stat, le-a lăsat căpuşate, înglobate în datorii, cu probleme sociale nerezolvate. Acolo este o gaură neagră a economiei naţionale. Altfel, punem câinii pe ei, că acum avem câini", a susţinut Cătălin Predoiu.

Prim-vicepreşedintele PNL, care a împlinit vârsta de 47 de ani pe 27 august, a primit în dar de la colegii săi un câine ciobănesc bucovinean.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-30Parerea ta...

KOSTASS
30 Aug 2015

Mai balbaitule ., tu vorbesti de capusarea copaniilorr de stat cand tu cu pdl vostru ati distrus tara asta in zece ani Acum ati vopsit gardul si credeti ca ii mai pacaliti pe oameni,vezi ce faci cu dosarul penal pe care il ai
ILION
30 Aug 2015

Sfanta mare nerusinare il caracterizeaza pe acest ambuscat care se crede umbra de premier si este doar o fantoma cu burta maimare decat creierul !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz