2020-02-28 23:56

PNL depune MOŢIUNI SIMPLE împotriva ministrului Finanţelor şi a ministrului Economiei

 |  14:53
PNL depune MOŢIUNI SIMPLE împotriva ministrului Finanţelor şi a ministrului Economiei

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat marţi că liberalii vor depune două moţiuni simple împotriva ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi a ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă.

Orban a spus că moţiunea împotriva ministrului Finanţelor vine după ce acesta a vrut naţionalizarea Pilonului II de pensii şi după ce execuţia bugetară de pe primul semestru a fost “catastrofală”.

“PNL a luat act de decizia de a depune în cursul acestei săptămâni o moţiune (simplă – n.r.) împotriva ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, la Camera Deputaţilor. Moţiunea îndreptată împotriva ministrului Finanţelor are la bază tentativa de naţionalizare a Pilonului II de pensii, execuţia bugetară catastrofală pe primul trimiestru şi schimbarea la faşă a lui Eugen Teodorovici, care una spunea când nu era ministru al Finanţelor, şi face totul împotriva a ceea ce spunea când nu era ministru”, a spus Ludovic Orban la finalul Biroului Executiv Naţional al PNL.

De asemenea, liderul PNL a anunţat că săptămâna viitoare va fi depusă la Senat o moţiune simplă şi împotriva ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă

"Am aprobat depunerea, în cursul săptămânii viitoare, a unei moţiuni împotriva ministrului Economiei (…) la Senat", a mai anunţat acesta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-29Parerea ta...

ANONIM
29 Mai 2018

SICĂ....nu vrei sa depui o moțiune asupra lui Orlando ???? Se presupune că ar intenționa să tragă o basina în nasul tau si al acelora care te manevrează ca o păpușă penibila ce esti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine