2020-07-15 22:17

PNL depune proiectul de REVIZUIRE a Constituției. Anunțul lui Ludovic Orban

 |  00:47
PNL depune proiectul de REVIZUIRE a Constituției. Anunțul lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a anunţat printr-un mesaj postat pe Facebook, că proiectul liberalilor de revizuire a Constituţiei va fi depus luni la Parlament. Prin același mesaj, președintele PNL a cerut coaliției guvernamentale să susțină proiectul PNL, pentru că, în caz contrar, s-ar plasa „împotriva românilor”.

„Curtea Constituțională a validat referendumul inițiat de Președintele României, Klaus Iohannis. Pentru noi, voința exprimată de cetățeni este literă de lege. Am elaborat proiectul de revizuire a Constituției, l-am prezentat opiniei publice, l-am înaintat partenerilor din opoziție, semnatari ai Pactului pentru Europa propus de Președinte.

Luni îl vom înainta în Parlament. Somez partidele din coaliția guvernamentală să susțină proiectul nostru, pentru că altfel se vor plasa împotriva românilor și riscă să dispară de pe scenă politică. Referendumul de aprobare a modificărilor constituționale ar trebui organizat odată cu primul sau cu al doilea tur al alegerilor prezidențiale”, este mesajul lui Ludovic Orban, președintele PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz