2019-10-14 08:57

PNL dezvăluie: PSD pregătește românilor o nouă TAXĂ

 |  22:35
PNL dezvăluie: PSD pregătește românilor o nouă TAXĂ

Senatorul PNL Florin Cîţu a declarat, duminică, pe Facebook, că Guvernul pregăteşte introducerea unei noi taxe ” pentru că PSD nu are bani să restituie taxele plătite până acum”, motiv pentru care a fost amânată adoptarea bugetului pentru 2018.

”Să fie foarte clar. Români vi se pregăteşte o nouă taxă pentru că PSD nu are bani să restituie taxele plătite până acum ( de aceea se tot amână bugetul pentru 2018). Cum se va numi nouă taxa, nu mai contează. Dar ştim sigur că la câteva luni după aplicare, cineva o va anula în instanţă. Şi nici asta nu va conta. Cei care o plătesc să se aştepte să o primească înapoi în medie după o perioada de 8 ani (sumele vor fi mai mari ca cele din perioada 2008-2016). #tudoselabnr”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

El a adăugat că premierul Mihai Tudose s-ar putea să renunţe la nouă taxă, dacă mulţi români se vor exprima împotriva acesteia.

”Dragnea şi Tudose o pun de un CARITAS! Ştiaţi deja că statul PSD-ist este mafiot. Nu este un secret”, a mai scris senatorul liberal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-03Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Dec 2017

CONFISCATI AVERILE MAFIOTILOR
ANONIM
04 Dec 2017

si voi pnl-istii sunteti foarte cinstiti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray