2019-10-17 13:32

PNL: „Guvernul GRINDEANU vrea să anuleze COTA UNICĂ!”. Vezi care ar fi planul PSD

 |  17:23
 PNL: „Guvernul GRINDEANU vrea să anuleze COTA UNICĂ!”. Vezi care ar fi planul PSD

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, susține că prim-ministrul Sorin Grindeanu a confirmat planul PSD de a introduce impozitarea progresivă.

"PSD a anunțat vineri atacul împotriva clasei de mijloc și a antreprenorilor. Declarația prim-ministrului Grindeanu confirmă planul PSD de a anula cota unică de impozitare și de a introduce impozitarea progresivă, așa cum Partidul Național Liberal a avertizat în ultimele săptămâni", declară Turcan, într-un comunicat de presă. Ea subliniază că "programul lui Dragnea, cu promisiuni fără limită către toate categoriile sociale, este nesustenabil fără o creștere masivă a fiscalității, care va fi suportată de către antreprenori și clasa de mijloc".

"Noi, Partidul Național Liberal, considerăm că doar investițiile și o legislație predictibilă pot asigura o creștere economică puternică. Populismul deșănțat al domnului Dragnea și al PSD va limita creșterea economică și va face dificilă atragerea de investiții la nivelul așteptat de cetățenii acestei țări, care vor să aibă opțiuni de angajare cât mai diverse și pe salarii cât mai bune", conchide liderul PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-06Parerea ta...

OPOZITIA
06 Ian 2017

Opozitia , nu are rost sa va agitati.Lasati -i sa -si rupa gatul singuri pe bolsevici. Tot acest circ al pomenilor este campania electorala a puscariasului dragnea ptr. Prezidentiale
CROCODILUL FLAMAND
06 Ian 2017

VOI CIOCIOLINELE SI CHILOTARESELE SUNTETI MOTIVUL PENTRU CARE PNL A CAZUT IN PRAPASTIE....NU AVETI UN OM IN TOT PARTIDUL SA FIE PREMIER...PLIN PARTIDUL DE CORUPTIE SI BEIZADELE...SI CU NASUL LA TREI METRI
DABONE
06 Ian 2017

Crocodile , bagi zazanie. Si daca a fost Antonescu ce p##a mea a facut? Si-a luat jucariile si s-a dus la Bruxelles dupa nevasta-sa.
@DABONE...
06 Ian 2017

Greșit! Căcărău s-a dus să-și facă MANEA sau ”mâna” cu d-alde .....MANEA! Nevasta-i de fațadă, ca și la Iohanis!
PNL-UL S-A CACARISIT
06 Ian 2017

DE CÂND A PRELUAT CIUMA PORTOCALIE ȘI A PRIMIT FOȘTI PIZDIȘTI, ADICĂ PESEDIȘTI! PUNCT. LĂSÂND LA O PARTE CHILOȚĂRESELE, DE CARE AU PARTE TOATE PARTIDELE DE KK-T!
ANTONIU CEZAR
07 Ian 2017

Te-ai trezit ?!?... Spur ca ciune !...
PUIUT
07 Ian 2017

Hai la culcare toata lumea.V-ati certat destul azi.Mai e si maine o zi.Dormiti linistiti.SRI-ul vegheaza asupra voastra.
PAPUSA BARBIE
07 Ian 2017

Cine vorbeste ? Umbra marinarului din Constanta ? Du-te Ciociolina invartindu-te ca titirezu ca esti proasta rau.
DANTE
07 Ian 2017

Si pensiile peste 2000 lei trebuie impozitate progresiv sa ajunga banii pentru mărirea pensiilor mici si sa plătească si cas mai mare ca au văzut pensionarii cind se internează in spital ca nu le dau nimic trebuie sa aduci de acasă medicamente si mincare si bani pentru medici.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray