2019-10-15 17:18

PNL ia în calcul depunerea unei MOŢIUNI de CENZURĂ împotriva Guvernului Grindeanu

 |  18:48
PNL ia în calcul depunerea unei MOŢIUNI de CENZURĂ împotriva Guvernului Grindeanu

Preşedintele PNL, Raluca Turcan, a anunţat, printr-un mesaj pe o reţea de socializare, că liberalii iau în calcul depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, deoarece „este un gest de tâlhărie” atunci când politicienii încearcă să se scape de justiţie.

„PNL ia în considerare depunerea unei moțiuni de cenzură. Ne aflăm într-un puternic asalt al majorității parlamentare împotriva ideii de Lege. Ordonanțele PSD sunt atentate la proiectul european al României. Afectează visul romanilor de a avea o țară europeană unde nu există două categorii de cetățeni, unde nu este tolerată hoția politică. E o spulberare a așteptărilor și speranțelor a milioane de români. O țară ca afară nu înseamnă doar prosperitate ci și egalitate în fața legii. PSD îi îndepărtează pe romani de propria lor țară! Cine mai dorește să se întoarcă în țară când politicienii se scapă intre ei de justiție? E un gest de tâlhărie la drumul mare!”, a scris şefa PNL pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-19Parerea ta...

BASESCU
19 Ian 2017

Iei în calcul sa o luați și în barbă ?? Despre tâlhăria făcută la drumul marede guvernul susținut de PNL nu spui nimic?? Hai păpușă,treci să faci ce știi tu mai bine !?? Ghiocel și sluj ?!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray