2019-10-18 04:25

PNL, întâlnire de ultimă oră cu președintele Klaus Iohannis

 |  20:01
PNL, întâlnire de ultimă oră cu președintele Klaus Iohannis

Liderii PNL vor avea vineri și sâmbătă, la Sibiu, o reuniune informală a Biroului Executiv, la care va participa și președintele Klaus Iohannis, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

Șeful statului este așteptat vineri seară la Hotelul Hilton din Sibiu, acolo unde are loc întâlnirea liberalilor, au mai precizat sursele citate.

Oficial, liderii PNL spun că vor discuta despre strategia pentru 2018 și 2019, mai ales că anul viitor, începând cu 1 ianuarie, România urmează să preia președinția rotativă a Uniunii Europene.

Tot anul viitor vor avea loc însă două runde de alegeri: în vară cele europarlamentare și, la finalul anului, cele prezidențiale.

”Va fi un moment bun această întâlnire de la Sibiu pentru reconfirmarea tandemului PNL – Iohannis la prezidențialele de anul viitor, mai ales în condițiile în care Cioloș dă semnale tot mai evidente că ar intenționa să intre și el în cursă, urmând să fie susținut de USR”, a explicat pentru G4Media.ro unul dintre liderii PNL.

”Este doar una din întâlnirile pe care noi le vom face în alte orașe decât București. Fiind vorba de Sibiu, ar fi un moment extraordinar dacă l-am putea avea în mijlocul nostru, chiar și pentru câteva minute, pe președintele României. Faptul că Sibiul va fi gazda unei importante reuniuni europene la nivel de șefi de stat și de guvern în 2019, probabil că multe din întrebări vor fi despre temele majore de pe agenda europeană”, a declarat pentru G4Media.ro Raluca Turcan, gazda reuniunii de la Sibiu în calitate de președinte al organizației județene.

Klaus Iohannis și-a anunțat public intenția de a candia pentru reînnoirea mandatului de președinte al României pe 23 iunie la Sibiu.

”Am luat o decizie importantă și vreau să v-o comunic aici, acum, în această dimineață frumoasă. Sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de președinte al României”, a declarat sâmbătă dimineața la Sibiu, președintele Klaus Iohannis. Președintele participă sâmbătă, dimineața, la întâlnirea festivă a Promoției 1974 – 1978, Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu, liceu pe care l-a absolvit.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-23Parerea ta...

NUNTA OLIGOFRENULUI STEFAN DRA
23 Aug 2018

E TOATA LUMEA PREGATITA ? DISTRACTIE MARE , MII DE ROMANI SINT GATA SA-SI ARATE RECUNOSTINTA PENTRU 10 AUGUST . LA MULTI ANI CU EXECUTARE SOCRU MARE .
ANONIM
24 Aug 2018

Criminalii isi dau mana UNULcare a ars 64 de tineri si a vandut altii pentru organe si alti criminali urmasii criminalului I C BRATIANUIsi dau mana sa rastoarne guvernul si apoi sa vanda tara la straini
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray