2019-07-17 23:38

PNL, mutare împotriva Guvernului GRINDEANU, în Parlament. Vezi ce acțiune au anunțat liberalii pentru MIERCURI

 |  00:06
PNL, mutare împotriva Guvernului GRINDEANU, în Parlament. Vezi ce acțiune au anunțat liberalii pentru MIERCURI

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunțat că liberalii vor depune miercuri moțiune de cenzură împotriva Guvernului, cu privire la proiectele referitoare la justiție adoptate de Guvern.

"Mâine depunem moțiunea de cenzură. Textul este aproape finalizat, avem semnăturile strânse", a declarat Raluca Turcan, marți seara, pentru Agerpres.

Guvernul a adoptat, în ședința de marți, un proiect de lege privind grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate.

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, spune că România se află într-un moment de cotitură, subliniind că un partid care a câștigat alegerile "guvernează pentru hoți".

"Ca hoții, noaptea, l-au albit pe Liviu Dragnea. România se află într-un moment de cotitură. La 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana și aproape 100 de ani de la Marea Unire, un partid câștigă alegerile și guvernează fără pic de rușine, pentru hoți", a scris marți Raluca Turcan pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-01Parerea ta...

STAT MAFIOT.
01 Feb 2017

Prin aceasta ordonanta Romania a devenit clar STAT MAFIOT. ACUM ROMANIA VA FI IZOLATA DEFINITIV IN PLAN EXTERN IAR ACEST GUVERN NU MAI REPREZINTA RO.
Z
01 Feb 2017

Bai fratilor!!!.....hai sa judecam putin....de ce are DRAGNEA 2 dosare?.....unul politic pentru Referendum,ca impreuna cu 7,5 mil.de romani a DORIT sa-l dea jos pe BASESCU .....si..NU au reusit din cauze stiute...al 2-lea pentru ca cineva din Teleorman ar fi delapidat o suma de bani ,nelegal,dar ce vina are DRAGNEA care conducea judetul la acea data?......este ca si cum fur eu si i se face dosar lui JOHANNIS ca el conduce tara!!!!!......ERAM de acord cu toate acuzatiile aduse lui DRAGNEA ,daca avea un dosar BETON cu delapidari mari ,ceva ce tine concret de el ,dar asa.........totul ma duce cu gandul ,ca aceasta URA impotriva sa ,din partea adversarilor politici ,vine din faptul ca ESTE CASTIGATORUL ALEGERILOR din 11.12 .2016!!!!....unde a dat peste cap "guvernul si parlamentul MEU"!....deci tot politic este acuzat!!!....hai mai bine sa privim inainte ,sa se inceapa sa se mai lucreze si la noi ,sa facem ceva sa vina inapoi romanii plecati afara sa fie langa rudele lor,sa se dea bani la doctori ,profesori,sa traim si NOI mai bine in tara noastra!!!.....stau si ma gandesc ,ca daca SOROS este interzis la el in UNGARIA ,nu ar fi bine ca si la NOI sa fie interzis?.....zic.....mai ales dupa ce l-a vazut si NU credeam ,alaturi de BRUCAN in "89 la BUCURESTI!!!.....deci OMUL de atunci comploteaza impotriva noastra!!!!...un pensionar....
REVOLTS
01 Feb 2017

Acest guvern va fi istorie iar grindeanu iordache si dragnea arestați.oricum daca ies pe strada vor fi l insati.
NEA FANE
01 Feb 2017

pt. neica NIMENI zis Z.1) sa stii ca presedintele PSDragnea a fot condamnat cu suspendare din ALTE motive.nu cele auzite de tine la postiri TV.LATRATOARE.(stii tu care)2)daca un sef al tau sau al oricui te INSTIGA SA FURI sau sa faci ILEGALITATI la locul de munca , vor fi CERCETATI PENAL amandoi.
REVOLTA
01 Feb 2017

Guvernul o sa cada astazi .iordache grindeanu si dragnea vor fi arestați.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray