2020-01-29 14:57

PNL nu participă la dezbaterea și votul moțiunii simple pe Justiţie

 |  12:00
PNL nu participă la dezbaterea și votul moțiunii simple pe Justiţie

Liderul deputaților liberali, Eugen Nicolăescu, a declarat marţi, în plenul Camerei Deputaţilor, că PNL nu va participa la dezbaterea și votul asupra moțiunii simple pe tema justiției, inițiată de PSD.

"Vreau să fac o informare plenului din partea grupului PNL. Astăzi, după opinia noastră, prin abuzarea procedurilor parlamentare, a fost programată dezbaterea moțiunii simple pe justiție. Grupul nostru parlamentar consideră că nu poate participa la o asemenea dezbatere strict electorală, la o asemenea dezbatere care nu are niciun fel de legătură cu justiția. PSD-ALDE doresc prin această dezbatere, de fapt, să aibă discursuri populiste de campanie, doresc să schimbe atenția asupra modului în care liderii PSD și ALDE, cu mari probleme de integritate, vor fi pe listele parlamentare și, în consecință, luptă împotriva justiției. Nu putem fi de acord cu un asemenea demers demagogic, populist, nu putem fi de acord cu faptul că se încearcă ca o problemă a României să fie transferată în afara României, ceea ce este un gest cu totul și cu totul inacceptabil", a preiczat Eugen Nicolăescu, potrivit Agerpres.

Liderul deputaţilor PNL a mai spus că nu consideră normale declarațiile ministrului Justiției, Raluca Prună.

"Aș dori să vă spun că nu este normal ceea ce a spus doamna ministru Prună. Dar declarațiile nefericite ale doamnei Prună nu înseamnă să facem rău României, nu înseamnă să anunțăm că luptăm pentru justiție când de fapt luptăm împotriva justiției. În consecință, grupul parlamentar PNL nu va participa nici la dezbaterea moțiunii, nici la votul final de astăzi", a completat Eugen Nicolăescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-11Parerea ta...

MAFIOTUL ROMARM
12 Oct 2016

EUGEN NICOLAESCU , RADU RUSANU SI CHITOIU DANIEL SUNT MAFIOTII CARE AU DESTRUCTURAT CORPUL EXPERTILOR SI CONABILILOR AUTORIZATI DIN ROMANIA INFIINTAND CA IN NICI O TARA DIN LUME PENTRU MAFIA LOR ALTE DOUA STRUCTURI DE AUTIT SI RESPECTIV CONTROL FISCAL BATJOCORIND ASTFEL ATAT MEMBRII COTIZANTI CAT SI AGENTII ECONOMICI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine