2020-07-07 16:16

PNL nu renunţă. Liberalii vor să depună o nouă moţiune de cenzură

 |  07:43
PNL nu renunţă. Liberalii vor să depună o nouă moţiune de cenzură

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a anunţat, marți, că liberalii nu pot accepta rămânerea lui Victor Ponta la conducerea Guvernului, motiv pentru care vor depune o nouă moţiune de cenzură în următoarea sesiune parlamentară.

"Bineînțeles că noi o să depunem o moțiune de cenzură și în viitoarea sesiune parlamentară. Este rolul Opoziției să depună moțiune de cenzură și avem atâtea teme, har Domnului! Noi avem atâtea teme economice pe care le puteam evoca pentru această moțiune, dar nu puteam depăși această fază a trimiterii în judecată a lui Victor Ponta", a precizat Vasile Blaga  într-un interviu televizat, potrivit Agerpres.

Copreşedintele PNL a mai spus că, până la începutul sesiunii parlamentare viitoare, anumite partide care au votat marți împotriva moțiunii de cenzură ar putea să-și schimbe opţiunea.

"Puteți să fiți siguri că vom depune o moțiune de cenzură în primăvară împotriva Guvernului Ponta. Și lucrurile pot evolua: poate că unii dintre cei care azi îl sprijină vor ajunge la concluzia că au costuri politice prea mari în fața electoratului român și îl vor lăsa în pace", a afirmat Vasile Blaga. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-30

In legatura cu acest articol...

Parlamentarii PNL intră în grevă japoneză
Parerea ta...

ANONIM
30 Sep 2015

Dl BLEAGA SA SE FACA PLANGERE LA Curtea Constitutionala prin care sa se ceara suspendarea lui PONTA din functia de premier pana la terminarea procesului in instanta de judecata , asa cum se procedeaza in cazurile de judecare a militarilor, politistilor, procurorilor si judecatorilor. Chiar daca se aplica prezumtia de nevinovatie ea este data de 50% din PROBABILITATE nu putem tine un premier in functie FIIND 50% PENAL
TARTORUL
30 Sep 2015

Este corect sa fur . Si eu fur cu Tehnologica Radion a lui Ginerele meu , dar si hotel in Viena , conturi afara .
MARINELU
30 Sep 2015

CANACHEU PRIM MINISTRU! CANACHEU PRIM MINISTRU!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz