2020-08-04 15:22

PNL, plângere în Justiţie împotriva președintelui Camerei Deputaţilor şi a doi secretari

 |  12:59
PNL, plângere în Justiţie împotriva președintelui Camerei Deputaţilor şi a doi secretari

Liderul deputaților PNL, Eugen Nicolăescu, a declarat, miercuri, că liberalii vor depune plângere în Justiție împotriva celor care au condus ședința de plen a Camerei în care a fost aprobat proiectul de lege privind adoptarea OUG care vizează majorarea salariilor în educaţie şi sănătate.

"În ciuda probelor zdrobitoare pe care le-am pus la dispoziție, majoritatea din Biroul permanent, PSD — ALDE, a refuzat măcar să se uite pe ele, nici nu a vrut să ia în considerație faptul că sunt puși în fața unor documente pe care să le analizeze și să ia o decizie în cunoștință de cauză. Această atitudine arogantă trebuie dezavuată de toată lumea. Le-am atras atenția în cadrul ședinței Bp că în Regulament nu se specifică faptul că se supune la vot solicitarea unui lider de grup de a se verifica cvorumul prin apel nominal și cu toate astea s-a încălcat Regulamentul și s-a supus la vot. În consecință, cred că este un abuz îngrozitor de grav pe care l-au făcut PSD și ALDE în această ședință. Le-am comunicat oficial de la microfonul Bp că noi, grupul parlamentar PNL, ne vom adresa justiției pentru a se verifica dacă a fost sau nu a fost cvorum la această ședință la care ne referim și faptul că s-au adoptat acte normative prin fraudarea votului", a precizat Eugen Nicolăescu la finalul ședinței Biroului permanent al Camerei Deputaților, potrivit Agerpres.

Liberalul a mai spus că a solicitat Bp să pună la dispoziția grupului PNL înregistrările audio și video de la ședința de plen de luni, iar aceste documente vor fi atașate la dosarul cu care vor merge în instanță.

Eugen Nicolăescu a precizat că plângerea penală pe care o vor face liberalii va viza trei persoane, şi anume: președintele de ședință și cei doi secretari, "pentru că ei sunt cei care și-au asumat public și legal această situație". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-09Parerea ta...

PATRIOT
09 Noi 2016

Va puneți cu hoții?Așa se perpetuează hoția.A mai fost un precedent generat de cei ce va sunt acum alături.Prin urmare hotul strigă "prindeți hoții"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz