2020-08-15 23:13

PNL și USR anunță depunerea unei moțiuni de CENZURĂ împotriva Guvernului

 |  19:29
PNL și USR anunță depunerea unei moțiuni de CENZURĂ împotriva Guvernului

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat că PNL şi USR vor depune împreună o moţiune de cenzură în actuala sesiune legislativă.

Barna a făcut acest anunț după sesizările anunţate de către preşedintele Klaus Iohannis în privinţa legilor justiţiei, despre care USR consideră că sunt ”două veşti foarte valoroase pentru democraţia din România”. 

”Preşedintele Klaus Iohannis ne-a anunţat astăzi că va sesiza CCR şi Comisia de la Veneţia şi sunt două veşti foarte valoroase pentru democraţia din România. Preşedintele Iohannis este cea mai reprezentativă persoană politică din statul român, a fost ales direct cu aproape 7 milioane de voturi, ceea ce îi dă o legitimitate foarte mare, iar faptul că prin aceste decizii preşedintele Iohannis confirmă ceea ce USR spune de un an de zile, că aceste legi sunt toxice şi că aceste legi de fapt atacă statul de drept fără niciun fel de echivoc, începând cu ordonanţa 13 şi în Parlament prin modalităţile creative pe care le cunoaşteţi”, a declarat Dan Barna, potrivit News.ro.

Liderul USR a subliniat că, timp de un an şi ceva, de când a câştigat alegerile, ”PSD nu a făcut altceva decât să atace structurat şi organizat justiţia din România şi să încerce să o subordoneze pe toate căile”.

”Este un atac concertat prin care Liviu Dragnea încearcă să-şi subordoneze şi justiţia”, a susţinut Barna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz