2020-07-11 01:44

PNL, sondaj de opinie: Patru candidaţi pentru Primăria Capitalei

 |  11:43
PNL, sondaj de opinie: Patru candidaţi pentru Primăria Capitalei

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că formaţiunea pe care o conduce va lansa săptămâna viitoare un sondaj de opinie pentru testarea a patru potenţiali candidaţi liberali la Primăria Capitalei.

"Săptămâna care începe, luni, (...) va intra în teren un sondaj de opinie prin care vom testa potenţialii candidaţi ai partidului, patru la număr. (...) Avem patru candidaţi pe care-i măsurăm, dar, evident, măsurăm şi alţi potenţiali candidaţi. Dacă cineva iese în evidenţă şi în mod clar se dovedeşte că are cei mai buni parametri, acela va fi candidatul de primar ", a declarat premierul la hotnews.ro.

Întrebat dacă şi el este măsurat în acest sondaj, premierul a răspuns: "Nu, nu, sunt măsurat numai ca grad de satisfacţie faţă de exercitarea funcţiei de premier, (...) nu sunt măsurat ca şi candidat la Primăria Capitalei". "Misiunea mea este să câştig alegerile locale şi parlamentare şi să asigur o bună guvernare, iar partidul m-a desemnat, nu pot să mă joc cu oamenii şi cu partidul meu, partidul m-a desemnat prin hotărârea Consiliului Naţional, care este forul cel mai important dintre congrese, m-a desemnat candidat la funcţia de prim-ministru. Nu pot să mă joc, sunt desemnat candidat la funcţia de prim-ministru şi după aia mă sucesc şi mă duc să candidez la Primărie", a conchis Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz