2020-02-28 23:47

PNL, ULTIMATUM pentru Dragnea și Tudorel Toader: ”Să se OPREASCĂ în ultimul ceas”

 |  20:48
PNL, ULTIMATUM pentru Dragnea și Tudorel Toader: ”Să se OPREASCĂ în ultimul ceas”

Partidul Național Liberal, prin vocea purtătorului său de cuvânt, IOnel Dancă le transmite public lui Liviu Dragnea și Tudorel Toader un avertisment dur legat de Ordonanța de Urgență pe Legile Justiției.

”Astazi PNL atrage atentia ca aceste recomandari ale expertilor internationali sunt folosite in mod ticalos de dl Tudorel Toader si in mod parsiv se foloseste de ele pentru a emite o ordonanta care blocheaza activitatea parchetelor si care duce la o epurare politica a procurorilor incomozi din DNA, DIICOT si parchetul general. Pur si simplu, Tudorel Toader saboteaza actul de justitie din Romania.

Trebuie sa spunem ca, dupa toate apelurile si avertismentele venite atat din partea familiei politice europene a dl Dragnea, a lui Timmermans, expertii Comisiei de la Venetia, raport Greco, membrii tarilor parlamentare din CE, oficiali, iata PSD si ALDE, penalii nu dau inapoi si saboteaza justitia, riscand o rezolutie extrem de dura impotriva romaniei la nivel european.

Atragem atentia si cerem acestora in ultimul ceas sa se opreasca si sa revina la situatia juridica agreata de forurile internationale” cere public purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine