2020-08-05 01:48

PNL va depune altă moţiune în toamnă. UDMR o va susţine

 |  17:50
PNL va depune altă moţiune în toamnă. UDMR o va susţine

După ce a picat moţiunea de cenzură, copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, că PNL va mai depune încă una în toamnă, pentru a demite Guvernul Ponta. Gorghiu a precizat că împreună cu Vasile Blaga va propune acest lucru conducerii PNL: “Suntem partid de opoziţie şi opţiunea noastră categorică este aceea de a îndepărta un guvern toxic penru România”. Dar deocamdată nu s-a stabilit nimic, potrivit copreşedintelui PNL.

“Ponta va pleca. Că nu a plecat astăzi... va pleca mâine, zilele următoare. Finalul carierei domniei sale este clar, este aşteptat şi mărturisesc că nu vom sta cu mâinile încrucişate, chiar dacă astăzi nu a avut succes moţiunea noastră de cenzură, o moţiune de cenzură în toamnă, împotriva Guvernului lipsit de legitimitate, cu siguranţă va avea succes", a mai spus Gorghiu.

Şi Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, a declarat că în sesiunea de toamnă va fi altă moţiune de cenzură despre care este convins că va fi “mult mai consistentă” şi a dat de înţeles că formaţiunea sa o va sprijini de această dată. Kelemen Hunor a explicat că, vineri, la moţiunea de cenzură, fiecare parlamentar UDMR a votat "după convingere",dar conducerea formaţiunii le-a recomandat să nu voteye împotriva moţiunii de cenzură, pentru că nu sunt în guvern, ci în opoziţie.

Citește și: Moţiunea de cenzură, RESPINSĂ de Parlament


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz