2020-07-15 16:06

PNL votează la vedere pentru ridicarea imunităţii lui Şova, Vâlcov şi Nicolescu. Momentul votului, filmat

 |  12:21
PNL votează la vedere pentru ridicarea imunităţii lui Şova, Vâlcov şi Nicolescu. Momentul votului, filmat

Vicepreşedintele PNL Theodor Atanasiu a declarat, luni, că liberalii vor vota pentru ridicarea imunităţii lui Dan Şova, Darius Vâlcov şi Theodor Nicolescu. Acesta a ţinut să precizeze că parlamentarii PNL au decis să voteze la vedere, cu arătarea bilelor, iar momentul votului va fi filmat.

"Noi o să votăm pentru ridicarea imunităţii, respectiv pentru începerea urmăririi penale pentru toţi parlamentarii şi pentru domnul deputat şi pentru cei doi domni senatori (...) Am discutat să vedem care este soluţia tehnică pe care o găsim pentru a filma votul parlamentarilor PNL şi a-l pune pe site-ul partidului, în aşa fel încât să nu mai avem discuţii ulterioare despre modul în care s-a votat (...). Grupurile parlamentare ale PNL au hotărât să facă un vot la vedere, să arate bilele, ei să fie filmaţi în momentul în care votează şi apoi să punem pe site-ul partidului acest vot", a precizat vicepreşedintele PNL la RFI.

Theodor Atanasiu s-a pronunţat pentru o "procedură mai facilă de începere a urmăririi penale, respectiv de arestare în cazul celor care sunt în Parlament". Pentru acest lucru este nevoie însă de eliminarea "filtrului parlamentar" în cazul miniştrilor senatori sau deputaţi.

Senatul şi Camera Deputaţilor au în lucru, săptămâna aceasta, trei cereri din partea DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive, pentru deputatul liberal Theodor Nicolescu şi senatorii PSD Dan Şova şi Darius Vâlcov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-23Parerea ta...

CETATEAN
23 Mar 2015

Ha , Ha si el este intr-un dosar complicat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz