2020-07-06 21:11

PNŢCD: Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România

 |  10:40
PNŢCD: Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România

PNŢCD scrie pe Facebook că reţeaua socială a prejudiciat alegerile şi solicită guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă, pentru ca MArk Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii.

"Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reţeaua de socializare Facebook. Aşa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot aşa mai mulţi ţărănişti au fost blocaţi pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu", scrie pe pagina de Facbook a formaţiunii.

PNŢCD acuză Facebook că "tolerează limbajul vulgar şi îndemnurile la violenţă ale reprezentanţilor altor partide".

"Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii. Facebook câştigă mulţi bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenţie pieţei din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil", spun ţărăniştii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz