2020-08-10 12:02

Polițiștii mexicani au împușcat doi angajați ai ambasadei americane la Ciudad de Mexico

 |  09:41
Polițiștii mexicani au împușcat doi angajați ai ambasadei americane la Ciudad de Mexico

Doi angajaţi ai ambasadei americane au fost răniţi de gloanţe în apropiere de Ciudad de Mexico după ce vehiculul diplomatic cu care circulau a fost luată la ţintă de poliţişti federali mexicani. 'La ora locală 08.00 (14.00 GMT), o maşină diplomatică aparţinând ambasadei americane a fost lovită de mai multe gloanţe trase de poliţişti federali' pe autostrada Tres Marias-Huitzilac care leagă capitala de oraşul Cuernavaca, situat la aproximativ 90 de kilometri sud, a precizat comunicatul comun al celor două instituţii.

Un militar mexican aflat în maşină a fost rănit uşor în incident, adaugă comunicatul care precizează că toţi cei trei bărbaţi au fost internaţi în spital şi sunt în afara oricărui pericol. Cei trei se îndreptau spre o tabără militară în momentul în care un alt vehicul ai cărui ocupanţi şi-au arătat armele s-a apropiat de ei.

'Şoferul maşinii diplomatice a încercat atunci să facă manevre pentru a se îndepărta, însă când a revenit pe autostradă pasagerii din cealaltă maşină au deschis focul', se menţionează în document, scrie Agerpres. 'Ulterior, alte trei maşini s-au alăturat urmăririi şi (ocupanţii lor) au tras asupra vehiculului ambasadei americane'.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639573-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz