2019-08-17 23:53

Politologul Mungiu-Pippidi: Partidul lui NICUȘOR DAN a fost ajutat de SRI

 |  17:55
Politologul Mungiu-Pippidi: Partidul lui NICUȘOR DAN a fost ajutat de SRI

Politologul Alina Mungiu-Pippidi, preşedintele Societăţii Academice Române, afirma, intr-un editorial publicat pe romaniacurata.ro, ca Serviciului Român de Informaţii ar fi ajutat partidul lui Nicusor Dan, Uniunea Salvaţi România. Mai mult, Mungiu-Pippidi sustine ca a fost urmărită şi ameninţată de SRI.

"(...) am ajuns, de la politețea de pe timpul lui Maior la telefoane de amenințare, ultimul, acum o săptămînă, la cinci minute după o ședință pe Skype despre un proces în curs. „Ce faceți, doamnă, de ce nu vă vedeți de treabă acolo în Germania etc”. Notez numărul, iar ieri a trebuit să îmi resetez toate parolele după atacuri. Am ieșit de pe Skype și What’s App, iar la telefon oricum nu vorbesc, așa că nu vă mai osteniți. Am supraviețuit eu în anii nouăzeci, cînd curgea cu de-astea, așa că acum e nebun cine crede că mai sperie pe cineva. Dar nici busolă nu mai aveți, dacă îmi faceți mie chestii din astea, care am canale și la NATO, și la presa străină, și unde vreau, numai din responsabilitate declin să fiu citată de presa străină asmuțită zilele astea pe „abuzuri judiciare” de niște infractori cu bani, dar care, da, au și ei niște drepturi, că nu trăiesc în China", scrie Alina Mungiu-Pippidi.

"Putem investiga ce firme are SRI și în ce organe de presă au acțiuni direct sau indirect? Măcar să ne propunem să vedem imperiul manipulării de aproape? USR, prin Matei Păun, a făcut dealul cu „tehnocrații” în schimbul promiterii sprijinului de presă, care pînă atunci băgase USR sub preș, cum fac cu tot ce e spontan și unde nu plătește nimeni. A cui presă e aceea, dacă pot să întreb, că tehnocrații în sine nu aveau nici un fel de presă, ce să mai spun de KJ, care are presă mai ales proastă? Cine de fapt controlează așa de mult din presă și are birouri la Cotroceni și guvern, mai ales cea electronică, încît poate face asemenea tîrguri? Nu cumva?", mai scrie politologul, pe romaniacurata.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-14Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
14 Ian 2017

ASA TI-A ZIS MOSSADUL SA TE DAI VICTIMA?.....CEVA DESPAGUBIRI NU VREI PENTR U HOLOCAUSTUL RATELOR SAL BATICE DE LA POPORUL ROMA N CARE SI-A PERMIS SA MAN ANCE RATA PE VARZA....... SCROAFA CU TUPEU
CONSTANTIN
14 Ian 2017

INDIVIDEI ASTEIA, DIN SP ECIA PACHIMENDRELOR, CHIA R NU-I E RUSINE SA MAI AP ARA PE STICLA ? CHIAR VREA SA IMPINGA GREATA PA NA LA VOMA ?
ANONIM
14 Ian 2017

Sa ne amintim ca doamna M ungiu Pippidi "a mizat" și pe spontaneitatea lu i Traian Băsescu , atunc i când "îl promova" ?
ANONIM
14 Ian 2017

Considerai ca doamna Mung iu-Pippidi ar putea urmă ri obținerea de "reacii spontane" și "energii creative" "trebuincioa se" în filmele lui Cris tian Mungiu ?
ANONIM
14 Ian 2017

Citiți și voi la coment ariul anterior "ar putea urmări obținerea de " reacții spontane"" ?
ANONIM
14 Ian 2017

Ce părere avei totuși d espre "idealismul" poli tologului Alina Mungiu de spre prezentarea spontan
SRI
15 Ian 2017

DA! NU!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray