2019-11-15 00:20

Ponta a pus la cale PLANUL pentru a-l da jos pe Dragnea de la ȘEFIA Camerei Deputaților

 |  16:47
Ponta a pus la cale PLANUL pentru a-l da jos pe Dragnea de la ȘEFIA Camerei Deputaților

Deputatul Victor Ponta propune schimbarea regulamentului Camerei Deputaților, astfel încât președintele acestui for să poată fi demis dacă o treime dintre deputați doresc acest lucru.

În prezent, președintele Camerei Deputaților poate fi revocat doar de grupul parlamentar care l-a propus.

El a spus că va discuta schimbara regulamentului și cu parlamentari social-democrați, pentru că, în opinia sa, sunt mulți deputați anti-Dragnea.

Potrivit lui Ponta, mai e nevoie de votul a 10-15 deputați din PSD pentru a avea majoritatea necesară schimbării regulamentului.

„E foarte posibil în contextul actual să obținem majoritatea. Există o majoritate anti-Dragnea și trebuie să pornim de aici”, a spus Ponta.

Fostul premier mai propune ca la conducerea Camerei Deputaților să fie numit un parlamentar din PSD sau care este acceptat de toată lumea, inclusiv de PSD.

„Nu putem să mai lăsăm Camera Deputaților să fie locul unde se blochează legi pe criterii personale, se vând funcții, se vând săli - dovada că noi tot nu avem sală”, a spus Victor Ponta, în prezent președinte al formațiunii Pro România.

„După ce Dragnea pierde această poziție din care manipulează legile, dă funcții, scoate funcții, obține voturi, după aceea poți să mergi pasul următor, spre partea de guvern și după aceea spre partid. Eu le-am și scris pașii și le-am spus: nu încercați la partid pentru că acolo Dragnea, cât timp are Guvernul și Parlamentul, va cumpăra susținere. Cei din CEx care au votat cu Dragnea primesc funcții ori în Guvern, ori în Parlament. Cred că au primit funcții cei care s-au răzgândit. Au primit funcții și avantaje de la Guv și de la Parlament”, a mai spus Victor Ponta la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-24Parerea ta...

ANONIM
25 Sep 2018

LEGE nr.213 din 17 noiembrie 1998 privind proprietatea publică şi regimul juridic al acesteia LISTA cuprinzând unele bunuri care alcătuiesc domeniul public al statului şi al unităţilor administrativ-teritoriale*) I. Domeniul public al statului este alcătuit din următoarele bunuri: ,,29.terenurile şi clădirile în care îşi desfăşoară activitatea: Parlamentul, Preşedinţia, Guvernul, ministerele şi celelalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale şi instituţiile publice subordonate acestora; instanţele judecătoreşti şi parchetele de pe lângă acestea; unităţi ale Ministerului Apărării Naţionale şi ale Ministerului de Interne, ale serviciilor publice de informaţii, precum şi cele ale Direcţiei generale a penitenciarelor; serviciile publice descentralizate ale ministerelor şi ale celorlalte organe de specialitate ale administraţiei publice centrale, precum şi prefecturile, cu excepţia celor dobândite din venituri proprii extrabugetare, care constituie proprietatea privată a acestora.” Victor Babiuc De la Wikipedia, enciclopedia liberă ,,La data de 20 mai 2013, Victor Babiuc a fost condamnat definitiv și irevocabil pentru un transfer ilegal de terenuri între MApN și o persoană privată (Becali)” ?
ANONIM
25 Sep 2018

CONSTITUŢIA ROMÂNIEI Proprietatea ARTICOLUL 136 (4) Bunurile proprietate publică sunt inalienabile. În condiţiile legii organice, ele pot fi date în administrare regiilor autonome ori instituţiilor publice sau pot fi concesionate ori închiriate; de asemenea, ele pot fi date în folosinţă gratuită instituţiilor de utilitate publică. ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray