2020-07-10 15:37

Ponta acuză un JOC POLITIC: ”Iohannis e CINIC. Orban pare din DESENE animate”

 |  21:55
Ponta acuză un JOC POLITIC: ”Iohannis e CINIC. Orban pare din DESENE animate”

Președintele ProRomânia, Victor POnta îl acuză pe președintele Iohannis că face un joc cinic prin lipsa de inițiativă și spună că nu ar vota o moțiune de cenzură dacă aceasta l-ar aduce în fruntea Guvernului pe Ludovic Orban.

”In loc ca Iohannis sa spuna ca vrea alt guvern, sta ca la cotitura. Mai apare si Orban care pare din desene animate si ne anunta cum preia conducerea guvernului. Maine as vota orice motiune impotriva lui Dancila, dar nu as vota in veci Orban. 

Dupa trei ani nu s-au schimbat lucrurile. Iohannis nu va face nimic, cred ca are un calcul destul de cinic.

Cu cat stau mai mult Dragnea si Dancila la guvernare, cu atat mai usor o sa ii fie lui Iohannis la vot, e un joc politic dar nu e prima data cand face asta”, acuză Victor POnta la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-29

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
30 Oct 2018

Pe partea carosabila?
ANONIM
03 Noi 2018

Iesiti si aparati sasul hot cu 9 dosare puse la dos pentru prescriere Cei din Sibiu ,mergeti la toate casele furate si aplaudati din rasputeri ,eventual aducetii si niste copii pentru organe ca are nevoie de niste baniFaceti o lista ca va da meditatii si va invata sa iesiti in piata pentru banci straine sa fie lasate in pace mai ales Rafaizen bank Imbracati va in geci rosii si iesiti contra prostilor astia care nu l lasa sa faca dosare masluite ca sa mai inchida cateva sute de oameni nevinovati Nu stati ,munciti ca Soros nu i prost sa va dea bani degeaba Luptati contra tarii voastre pentru un venetic sas care va uraste
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz