2020-08-10 23:00

Ponta: Alegerile locale trebuie amânate

 |  13:10
Ponta: Alegerile locale trebuie amânate

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a declarat că alegerile locale ar trebui amânate pentru septembrie, în momentul acesta ceea ce contează cel mai mult fiind măsurile necesare situației de criză în care ne aflăm.

"Războiul contra Epidemiei de Coronavirus este tot ce contează acum/grija faţă de oamenii afectaţi direct şi indirect/măsurile pentru asigurarea serviciilor de sănătate, pensii, salarii, educaţie - în această perioadă de criză! Alegerile locale programate în luna iunie în România trebuie amânate pentru septembrie, acum nu este timp de bătălii politice şi campanii electorale - totul trebuie să fie despre Războiul contra Epidemiei de coronavirus - şi despre măsuri contra crizei economice!", a scris Ponta pe Facebook.

El a adăugat că speră ca după ce se termină epidemia să se revină la democraţie.

"În acelaşi timp trebuie să nu uităm că, după 1989, este prima dată în România când Preşedintele şi Guvernul au puteri depline şi neîngrădite - să sperăm că, după ce se termină Epidemia, o să mai fim lăsaţi să revenim la democraţie!", a menţionat Ponta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-17Parerea ta...

GICA
17 Mar 2020

Domnule Ponta uitati ca dumneavoastra si domnul Tariceanu a-ti dat jos guvernul PSD. Atunci era stabilitate dar nu a-ti vrut asa ceva. Uitati cum a-ti actionat. Multi dintre noi nu uitam. Acum o intoarceti ca la Ploiesti. De ce nu a-ti asteptat ca acel guvern sa-si termine misiunea. Nu e normal mergi cu cineva apoi intorci foaia . Noi oamenii de rand in cine sa mai credem. In cei care tradeaza . AZI CU TINE MAINE CU CINE IMI ESTE MIE MAI BINE. Pacat. Suntem in Romania ........
FANE GLONTZ
18 Mar 2020

JIGODIA POLITICA PUIE MONTA E INGRIJORAT DE ALEGERI NU DE STAREA DE SANATATE A ROMANILOR . ANIMALUL CREDE CA MAI ARE VREO SANSA SA FIE ALES . LOCUL LUI E LINGA DRAGNEA , AL STIE ASTA SI SE CACA PE EL DE FRICA .
CUCUDURU
18 Mar 2020

il stii pe Dabija?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz