2019-09-22 21:35

Ponta ANALIZEAZĂ conflictul Dragnea-SPP: ”Vrea să mute serviciile la Carmen Dan”

 |  23:12
Ponta ANALIZEAZĂ conflictul Dragnea-SPP: ”Vrea să mute serviciile la Carmen Dan”

Fostul premier, Victor Ponta susține că acest conflict dintre liderul PSD și șeful SPP are două mize clare: Dragnea vrea să aibă control total asupra miniștrilor, în care n-are absolut deloc încredere, și SPP-ul, aflat tradițional la Președintele României, să ajungă la Ministerul de Interne, la Carmen Dan.

”Nu mă puteți bănui că-l simpatizez pe Iohannis, dar nu mi-l imaginez cerând note lui Pahonțu. Nu pare genul. Dar îl știu pe Dragnea, care, în secunda în care va avea posibilitatea, și înțeleg că o are de ieri, va chema ofițerii, că n-are încredere în niciun ministru, n-are încredere în nimeni. Și-i va întreba unde se duc miniștrii, cu cine se întâlnesc, ce au vorbit. Ideea de a-i controla total pe toți miniștrii mi se pare foarte serioasă”, a declarat Ponta, pentru B1 TV.

Această situație conflictuală declanșată de Liviu Dragnea în raport cu SPP, consideră Ponta, ”e un semnal că SPP, care e la președinte, o să plece de acolo. Și urmează SIE și SRI. La Ministerul de Interne”.

Cât despre acuzațiile aduse de Dragnea la adresa lui Pahonțu, fostul premier a susținut că ”ori Dragnea are probe, ceea ce ar fi foarte grav, ori minte ca de obicei”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-01Parerea ta...

PLAGIATORUL CORUPT.
02 Feb 2018

La fel ai procedat si tu borfasule corupt. Ai prelungit contractul de taieri de paduri pentru firma austriaca pe 10ani (2013-2023), ai inchis 13000 de PFAuri, ai introdus taxa pe stalp , supraacciza la benzina, ai marit varsta minima de pensionare la 15ani, si multe alte nemernicii. Esti un golan din acelasi aluat ca toti bolsevicii psd. Huuuuuuuuuu..!Mizerie umana.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Iohannis, amice, n-ai nici un haz! Mioritic vorbind, anul 2015 va fi la fel de anost ca următorii patru, dacă nu şi mai rău. Nu tu alegeri, de nici unele, un preşedinte în exerciţiu mofluz, o creştere economică previzibilă ca osteoporoza la vertebrate, un optimism social în rate trimestriale, o schimbare de guvern fără surle şi trâmbiţe, referendum lipsă! Singur, clinchetul lui Ponta va fi perceput, atunci când îi va trece sania PSD peste clopoţei. Este de neimaginat cum va supravieţui „opinia” fără Băsescu
04 Ian 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray