2020-01-20 11:20

Ponta ANALIZEAZĂ conflictul Orban-Dăncilă: ”O prostie și o GREȘEALĂ politică. O să rămână cu CHITARA...”

 |  23:49
Ponta ANALIZEAZĂ conflictul Orban-Dăncilă: ”O prostie și o GREȘEALĂ politică. O să rămână cu CHITARA...”

Fostul premier, Victor Ponta a analizat la RTV plangerea penală făcută de Ludovic Orban împotriva premierului Dăncilă ca fiind o greșeală politică. În același timp, însă, de cealaltă parte, Ponta vede doar isterie.

”Chestia cu plângerea penală e o prostie și o greșeală politică...de partea cealaltă, răspunsul ăsta isteric...hai să răspundem serios și să punem plângerea lui Orban unde îi e locul.

Mă bucur că dl Iohannis nu a mai făcut greșeala din 2015, atunci s-a pronunțat pe dosarul meu, a zis că trebuie să-mi dau demisia...faptul că acum nu se pronunță e un pas înainte. Tămbălăul ăsta cu plângerea penală, președintele bine că nu se bagă, ascunde niște lucruri mai importante...cum stăm pe primul trimestru, ce se întâmplă cu adevărat.

Iohannis își dorește un nou mandat, cei 3 ani de vacanță s-au terminat și-l ajută și greșelile uriașe făcute de guvernare.

Îmi plac și mie bârfele, dar nu mi-o pot închipui pe Merkel vorbind cu Orban, "fă-i și tu o plângere penală Vioricăi"

Noi o să fim opoziția, Orban rămâne cu plângerea și cântatul la chitară” a comentat Ponta la RTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-21Parerea ta...

FREACA MENTA
22 Mai 2018

BA CIUMPALACULE , TU ERAI CU TURCI , SIRBI , PRIN CAUCAZ , SIRBU , VILCOV , GENERALISIMUL OPREA , SAU TIGANI DIN BUCURESTI NOI , NASTASE , MAIOR , ILIESCU , SI CELELANTE RUDE MAFIOTE DE CUMETRIE . AI FACUT DESTULE MAGARI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray