2019-10-16 18:13

Ponta analizează SCANDALURILE din PSD: ” E un MĂCEL. E un caz de CRIMĂ organizată și corupție”

 |  21:01
Ponta analizează SCANDALURILE din PSD: ” E un MĂCEL. E un caz de CRIMĂ organizată și corupție”

Fostul președinte al PSD, Victor Ponta a făcut o radiografie dură a situației din PSD după excluderile de luni din partid calificându-l drept un măcel. Cât despre scandalul valizei, Ponta speră că aceste documente vor face lumină și vor proba ceea ce se știa.

”Nu am văzut niciodată așa ceva, modul acesta, nebunia care s-a creat. Am intrat în partidul lui Adrian Năstase, am fost în partidul condus de Geoană, am condus și eu. Partidul are mult păcate, dar a fost un partid puternic care a guvernat bine România. Ce se întâmplă acum la PSD seamănă cu Convenția Democratică din anii 90. E un măcel

Spre deosebire de foștii președinți, mă includ, care aveau o anumită vizune, aveam aliați politici, Dragnea ori te cumpără, ori te elimină. A făcut lucrul ăsta cu mine, cu Grindeanu, mulți alți oameni din PSD pe care nu a putut să îi cumpere. Acum a venit rândul lui Țuțuianu. Lecția ar trebui să fie clară pentru cei care tac și cred că se pot înțeleg cu Dragnea. La Dragnea, ori primești mită din banii partidului... eu vorbesc de faptul că nu există o solidaritate în jurul unor idei. Acolo ori faci ca Dragnea, ori ești dată afară

Scandal Valiza? Toată lumea din PSD și din afară știe foarte clar că Dragnea e Tel Drum. Nu am putut să obținem documente că Dragnea a avut protecție. Dacă există probe pentru ceea ce noi toți știm că e adevărat. A făcut un circuit prin care banii publici se duceau la primari, președinți de CJ, s-a întâmplat sub toate guvernările. S-a făcut o caractiță de sute de milioane. E un caz de crimă organizată și corupție. Sper ca în acea valiză să fie ce ne-a lipsit tutror. Să trecem la ceva ce se poate proba” a declarat Victor Ponta la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-06

In legatura cu acest articol...

Adrian Țuțuianu DEZVĂLUIE: Cine a ÎNREGISTRAT ședintele PSD de la Dâmbovița

Dragnea, primele EXPLICAȚII în scandalul ”VALIZA”: ”Să ancheteze DNA”

Cum explică Liviu Dragnea EXCLUDERILE din PSD. Ce se întâmplă cu Gabriela Firea
Parerea ta...

ANONIM
06 Noi 2018

Scoaterea in afara legii a organizatiei mafiote psd-alde-udmr este singura solutie de salvare a Romaniei. Gruparea infractionala condusa de psihopatul draKnea trebui anihilata si infundata la puscarie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray