2020-01-21 01:50

Ponta, ANUNȚ despre decizia CCR: ”Kovesi trebuia să plece. Iohannis e între ciocan și nicovală”

 |  23:47
Ponta, ANUNȚ despre decizia CCR: ”Kovesi trebuia să plece. Iohannis e între ciocan și nicovală”

Fostul premier Victor Ponta consideră ca fiind cel puțin ciudată decizia dată de CCR dar e sigur că aceasta trebuie respectată făcând o paralelă cu fotbalul. În același timp, Ponta este de părere că Laura Kovesi trebuia să-și dea demisia imediat după anunțarea deciziei.

”Ca la fotbal, nu putem să ne bucurăm când ne dă nouă penalty, dar nu e bine când le dă altora. Decizia e ciudată, dar nu contează, trebuie respectată. E ca la fotbal, discutăm după meci, dar respecți decizia arbitrului.

Într-o țară normală, Kovesi nu îl băga la mijloc pe Iohannis, ea s-a baricadat ca parlamentarii ruși și Iohannis e între ciocan și nicovală. Kovesi ar fi trebuit să își dea demisia imediat dar ea nu vrea să plece, nu vrea deloc să proteje instituția, zice ori eu...ori...aici seamănă cu Dragnea...” a comentat Victor Ponta, luni seara, la TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-04Parerea ta...

PATRIA
05 Iun 2018

Iohannis este linistit nu are motive sa demita pe kovesi.parlament nelegal ccr nelegal .nu mai scapa lumea de voi .
RAID
05 Iun 2018

cf constitutiei romaniei un mandat de judecator ccr este de 9 ani si nu poate fi prelungit.punct.asa ca ccr este ilegal constitutita si hotararile sunt nule de drept.ponta te faci de ras si faci de ras si univ bucuresti facultatea de drept.
TRADATORI DE TARA
05 Iun 2018

TU SI CURVA DE UDREA A-TI NUMIT-O . MAGARULE . SA FURAT SI DISPARUT , PESTE 100 MILIARDE EURO . UNDE SINT BANI . HOTILOR
@PUIE MONTA
05 Iun 2018

INTR-O TARA NORMALA , UN TARAN CU PAIE IN BULETIN CA TINE , NU SI-AR FI SERBAT ZIUA DE NASTERE PE STADION . PENTRU CA TOT VENI VORBA , AI TERMINAT DE PLATIT INCHIRIEREA CELUI MAI MARE STADION DIN ROMANICA ? ASTEPT RASPUNS BAI ASTA CARE DORMEAI IN GARA LA PARIS .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray