2020-08-09 12:17

Ponta aruncă BOMBA: Dragnea va SCĂPA miercuri de condamnare cu ajutorul CCR

 |  22:18
Ponta aruncă BOMBA: Dragnea va SCĂPA miercuri de condamnare cu ajutorul CCR

Victor Ponta susține că Liviu Dragnea va scăpa de condamnare în dosarul angajărilor fictive, miercuri, cu ajutorul CCR. Curtea Constituțională se pronunță în 10 aprilie asupra conflictului juridic dintre Parlament și Înalta Curte, la sesizarea lui Florin Iordache. O decizie favorabilă la instanţa constituţională ar întoarce procesul în care Liviu Dragnea are o condamnare pe fond la 3 ani si 6 luni închisoare cu executare.

„Curtea Constituțională îi va rezolva problema domnului Dragnea în sensul în care va cere rejudecarea tuturor proceselor cu trei judecători. Așa încât, ce mai votăm pe 26 mai dacă pe 10 aprilie Dragnea scapă de procese?”, a declarat președintele Pro România, Victor Ponta.

„E vorba de 350 de cauze care trebuie redeschise, este vorba de peste 1.000 de inculpați care reintră practic în drepturi, este vorba de cei care au fost deja condamnați, au executat pedeapsa, vor da în judecată statul român și vor câștiga”, a explicat fostul premier. „Eu am citit sesizarea la Curte, a fost scrisă de un judecător CCR care i-a servit-o, el doar a semnat-o”, a mai declarat Victor Ponta referindu-se la sesizarea lui Florin Iordache.Întrebat dacă are informații despre acest fapt și știe cine este acel judecător, Victor Ponta a răspuns: „Știu un singur lucru, că dacă aș fi în locul lui Iohannis, m-aș duce la CCR în 10 aprilie”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-07Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Apr 2019

si PSD dispare din EUROPA for ever....bye bye
KATY
08 Apr 2019

Domnule Ponta, nu mai fiti asa de rau, dvs. trebuie sa-l aparati pe donul Dragnea, el nu va paraste niciunnde, ati fost prieteni, nu se face asa ceva, angajarile acelea puteau fi considerate detasari acolo unde lucrau fetele, pentru ca eu cred ca si acolo era de munca destul de mult. Ceea ce nu-mi place mie la PSD, este tradarea chiar din interiorul PSD. Va mancati si va tradati unii pe alti, de aceea PSD va disparea.
ANONIM
08 Apr 2019

De ce opinați că se consideră Victor Ponta "îndreptățit" să facă afirmații ,de felul celei despre care relatează articolul , despre deliberările de la CCR ?
ANONIM
08 Apr 2019

Opinați că într-o țară democratică, afirmațiile precum cea alui Victor Ponta, despre deliberările unei instituții precum CCR, ar pune serios în discuție evoluțiile ca lider politic a unui ''politician" precum Victor Ponta ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz