2019-07-24 10:13

Ponta, ATAC DIRECT la DRAGNEA! Publică o postare în care liderul PSD anunţa, anul trecut, că nu mai există pestă porcină în România

 |  14:41
Ponta, ATAC DIRECT la DRAGNEA! Publică o postare în care liderul PSD anunţa, anul trecut, că nu mai există pestă porcină în România

Fostul premier Victor Ponta îl critică pe Liviu Dragnea pe subiectul pestei porcine şi publică pe Facebook o captură în care liderul PSD anunţa, în mai 2017, că România a fost admisă pe lista oficială a statelor libere de pesta porcină. De asemenea, Ponta spune, referindu-se la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că, dincolo de cearta cu Gabriela Firea, Dragnea a continuat să se ocupe de subiectele lui - protocoale, amnistie, răfuieli cu SRI sau cu ambasadori.

"Dincolo de cearta cu Gabriela Firea, ieri Liviu Dragnea a continuat să se ocupe de subiectele LUI (protocoale, amnistie, răfuieli cu SRI sau ambasadori, promisiuni goale pentru nemulţumiţii din partid, vânzarea companiilor de stat spre sponsorii lui prin Fondul Suveran) - deloc despre problemele OAMENILOR (inflaţie, credite, creşterea preţurilor)!", afirmă fostul premier într-un mesaj postat duminică pe Facebook.

De asemenea, el publică pe Facebook o captură în care liderul PSD anunţa, în mai 2017, că România a fost admisă pe lista oficială a statelor libere de pesta porcină.

Ponta, ATAC DIRECT la DRAGNEA! Publică o postare în care liderul PSD anunţa, anul trecut, că nu mai există pestă porcină în România
zoom

"Despre peste porcină - acum am aflat că încă din 2017 Liviu Dragnea a rezolvat problema şi a primit şi un premiu pentru asta! După care a vândut toţi porcii de la Ferma din Salcia!!! Şi a mai făcut câteva milioane de euro! Citiţi mai jos vă rog - ce credeţi că a făcut Dragnea pentru acel premiu?!? Sau, mai bine zis, câţi bani a dat din buzunarul dvs?", mai spune Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-02Parerea ta...

ANONIM
02 Sep 2018

Păi dacă-i AȘA, atunci de ce naiba se tot anunță noi focare de pestă porcină și sunt omorâte bietele animale degeaba? CEVA nu e în regulă AICI. Ar trebui ca NIMENI să nu mai accepte să i se omoare porcul/porcii, până nu se fac teste și proprietarul/proprietarii văd ei cu ochii lor că testele dovedesc asta, sau nu! ASTA REPREZINTĂ UN ALT ATAC DIRECT ADUS POPORULUI ROMÂN, SLĂBIT, SCÂRBIT DE LIPSA DE PROFESIONALISM , DE REACȚIE, DE INTERVENȚIE, DAR ȘI DE JUDECARE A FACTORILOR POLITICI IMPLICAȚI PÂNĂ LA GÂT, ȘI DOUĂ DEGETE MAI SUS ÎN TOATE KK-TURILE CARE NE OTRĂVESC VIAȚA ȘI NE FAC SĂ DORIM SĂ NE LUĂM CÂMPII! JUSTIȚIA DOARME ÎN TOATE CAZURILE-ASTEA CA O PROASTĂ, DIN ZI PÂNĂ-N NOAPTE, ÎN FUROUL ĂLA AL EI JERPELIT, NU NUMAI LEGATĂ LA OCHI, DAR ȘI SURDO-MUTĂ, IAR DPDV MINTAL....ADHD SCRIE PE EA, CÂND E VORBA SĂ FACĂ DREPTATE ÎN PRIVINȚA PUTORILOR DE POLITICIENI...
''PESTA ROSA''
02 Sep 2018

Organizatia mafiota psd-alde in loc sa se ocupe de problemele grave ale Romaniei , rujeola, pesta porcina, lipsa manualelor scolare, spitale infecte, autostrazi 0 , , se ocupa de OUG pentru salvarea borfasului nr 1al tarii ( draknea) si lichelele care il inconjoara . Din cauza ''pesta rosa'' Romania a fost izolata in plan extern . Mai nou mafia plateste lobbisti pentru salvare din banii de TAXE SI IMPOZITE ALE ROMANILOR. AU RAMAS SI FARA BANI DE PENSII SI SALARII FIIND NEVOITI SA SE IMPRUMUTE IN CONTUL GENERATIILOR VIITOARE.
NEGRO
02 Sep 2018

Asa cum a rezolvat domnul Dragnea cu pesta porcina, tot asa va rezolva problema economiei, problema autostrazilor, problema sanatatii, a invatamantului, a integrarii europene. Pentru ca reprezentantii PSD-ALDE nici nu-si doresc aceasta. Nu au organ pentru intelegerea adevaratelor probleme ale tarii. Ei vor doar sa-si pstreze averile ilicite si sa fie exonerati de raspundere. Asta este scopul suprem, pentru asta fac plati in stanga si-n dreapta, convinsi fiind ca notele de plata le vor achita urmatorii. Acum intelegeti de ce au trantit la pamant jubileele anului centenar al existentei Romaniei? Pentru ca nu-i intereseaza Tara decat ca o imensa si nefericita prada! Oricum, daca pe noi ne-au pacalit, istoria nu-i va ierta. Iar generatiile viitoare vor avea prilejul sa scuipe cu naduf pe mormintele lor, pentru ca nu sunt, asa cum cred dumnealor, in nesfarsita prostie si nemernicie, nemuritori si neatinsi pe veci de oprobiul veacurilor viitoare!
CIUMA ROSIE PORCINA
02 Sep 2018

avem ciuma rosie plina de porci
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray