2019-12-12 03:22

PONTA, atac dur la adresa lui DRAGNEA, după excluderea lui CHIRICA din PSD

 |  10:24
PONTA, atac dur la adresa lui DRAGNEA, după excluderea lui CHIRICA din PSD

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, comentează într-o postare pe Facebook excluderea primarului Iaşiului, Mihai Chirica, din partid, spunând că acesta a fost exclus pentru că a sprijinit Guvernul Tudose, tot aşa cum el a fost exclus pentru sprijinul faţă de Guvernul Grindeanu, concluzia sa find că Dragnea, "ca ca orice PD-ist de la Şcoala lui Băsescu", face curăţenie în partid pe principiul “niciun pesedist nu mai trebuie să rămână în PSD".

El consideră că excluderea Primarului Iaşiului din PSD este încă o palmă dată alegătorilor şi imaginii partidului de catre “Echipa Dragnea”.

"Dragnea pierde Iaşiul (“capitala Moldovei”), îi umileşte pe alegătorii din acea zonă, arată că elimină fără scrupule orice voce care nu se supune orbeşte, compromite șansele PSD pentru a mai câștiga vreodată acest oraș", susţine Ponta, care îşi expirmă convingerea că Mihai Chirica se va dovedi un bun primar în continuare pentru Iaşi şi că, în 2020, va fi reales în funcţie tocmai pentru că "nu s-a compromis pe post de figurant în filmele proaste de “Teleorman production”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-10Parerea ta...

PLAGIATORUL CORUPT.
10 Feb 2018

Si tu plagiatorule ai avut un comportament la fel ca a golanului din TeleMorman (de prosti). Ai uitat prea repede supraacciza la benzina, taxa pe stalp, 13000 de PFAuri inchise comportament duplicitar etc. Toate iti apartin tie mizerie bolsevica. Toti analfabetii din psd , de la votant pana la puscariasul drak-nea sunteti niste gunoaie toxice pentru Romania.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray